Translate

ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ» ΠΛΟΙΟ! Μεταφέρει Κούρδους μαχητές από την Συρία στην Νοτιοδυτική Τουρκία


Ένα πλοίο με την ονομασία «Ebu Reşit Santo», έχει αναστατώσει τους Τούρκους γιατί διαπιστώθηκε ότι εκτελεί δρομολόγια από το συριακό λιμάνι της Αττάλειας και μέσω βόρεια της Κύπρου και νότια του
Καστελόριζου μεταφέρει Κούρδους μαχητές στην νοτιοδυτική Τουρκία, ανοίγοντας νέο μέτωπο με τις τουρκικές δυνάμεις της Στρατοχωροφυλακής.
Όπως αναφέρεται, μέσα σε χρονικό διάστημα ενάμιση μηνός έχει κάνει 6 δρομολόγια στην ίδια γραμμή μεταφέροντας Κούρδους αντάρτες στην περιοχή της Μούγλας.
Το πλοίο αυτό, όπως αναφέρεται, ναυλώθηκε από τον περασμένο Απρίλιο και έχει μεταφέρει μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τις τουρκικές πληροφοριες, τουλάχιστον 40 Κούρδους μαχητές στην περιοχή της νοτιοδυτικής Τουρκίας. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως κυκλοφορεί με… αμερικανική σημαία.
Ο τόπος συγκέντρωσης των Κούρδων πριν αναχωρήσουν για την συγκεκριμένη τοποθεσία, είναι ένα ξενοδοχείο στην Λαττάκεια της Συρίας και εδώ μπαίνει το ερώτημα τι ρόλο παίζουν οι συριακές αρχές του Άσαντ καθώς ουσιαστικά κάνουν τα στραβά μάτια στην επιχείρηση αυτή.
Πηγή:Nikosxeiladakis

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com