Translate

«Αν γίνει πόλεμος η Νότια Κορέα θα γίνει έρημος» λένε οι Ρώσοι vid

πυραύλου που διέσχισε τους ουρανούς της Ιαπωνίας και προκάλεσε
τόση αναστάτωση .Τα πιθανά σενάρια καταστροφής της Νότιας Κορέας ή άλλων γειτονικών χωρών βασίζονται στην ύπαρξη «αδέσποτων πυραύλων»
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο, που πέρασε πάνω από ιαπωνικό έδαφος και προσγειώθηκε στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, κοντά στη νήσο Χοκάιντο.
Εάν  η τωρινή κατάσταση στην ανατολική Ασία δεν επιλυθεί ένας αριθμός χωρών θα ζουν κάτω από την απειλή ενός πυρηνικού ηφαιστείου έτοιμου να εκραγεί, είπε ο Ρώσος διπλωμάτης και ειδικός στις ασιατικές σπουδές, καθηγητής Georgy Toloraya.
«Όλοι καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι για την Βόρεια Κορέα, εάν ξεκινήσει ένα επιθετικό κτύπημα θα σημάνει την ολοκληρωτική καταστροφή της καθώς κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την αμερικανική υπεροπλία»
«Αν οι ΗΠΑ επιλέξουν να λύσουν την κρίση δια της στρατιωτικής οδού τότε θα υπάρξουν αντίποινα από την Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν και το σίγουρο είναι ότι Η Νότια Κορέα θα πληρώσει το τίμημα»
«Η Βόρεια Κορέα δεν χρειάζεται να κάνει επίθεση με πυρηνικά όπλα εναντίον της Νότιας Κορέας για να την εξαφανίσει από τον χάρτη. Αρκεί, να πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Νότιας Κορέας και αυτό θα συμβεί από μόνο του. Υπάρχουν 30 τέτοιες εγκαταστάσεις στα σύνορα με την Βόρεια Κορέα»
«Κανείς με σώας τας φρένας δεν μπορεί να σκέφτεται το doomsday scenario, πιστεύω ότι οι Αμερικανοί μπλοφάρουν για να φοβίσουν όχι τόσο την Pyongyang αλλά την Κίνα με την πιθανότητα μιας ένοπλης σύγκρουσης»

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com