Translate

Ισλαμοπίθηκος απειλεί με «Σφαγές μέσα στα σπίτια της Κωνσταντινούπολης» vid

Το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος» ανακοίνωσε σφαγές μέσα στα σπίτια κατά των πολιτών της Κωνσταντινούπολης, όπου ζουν, μεταξύ των άλλων, Έλληνες και ελληνογενείς πληθυσμοί.
Ο ισλαμιστής , ένας νεαρός μαύρος, απευθύνεται στην κάμερα με βρετανική προφορά προειδοποιώντας ότι οι μαχητές του ISIS θα σφάξουν αμάχους μέσα στα σπίτια τους στην Κωνσταντινούπολη και την Ρώμη της Ιταλίας, όπου και εκεί ο Ελληνισμός δίνει δυναμικά το «παρόν».
Όπως μεταδίδεται, το μήνυμα εικάζεται πως βιντεοσκοπήθηκε στην Ράκα της Συρίας, την de facto πρωτεύουσα του «χαλιφάτου» κατά την διάρκεια των πρόσφατων μαχών.
Ο τρομοκράτης απευθύνεται, μάλιστα, προσωπικά στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον «νέο φαραώ».
«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον νέο φαραώ της εποχής μας, τον Ντόναλντ Τραμπ! Μπορεί να έστρεψες το βλέμμα σου στην Ράκα και τη Μοσούλη, αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη. Αν το επιτρέψει ο Αλλάχ θα σας σφάξουμε μέσα στα σπίτια σας», λέει κουνώντας το χέρι απειλητικά στην κάμερα, προτού επιστρέψει στο οπλοπολυβόλο του κι αρχίσει να πυροβολεί.
Φυσικά αυτοί που θα σφαγούν μέσα σε σπίτια θα είναι οι χριστιανοί ή οι κρυπτοχριστιανοί της Πόλης, οι οποίοι δεν δέχονται να υποκύψουν στο Ισλάμ και τον νέο-οθωμανισμό του Ερντογάν, ο οποίος στηρίζει τους ισλαμιστές και τους μουσουλμάνους στα βάθη της Τουρκίας, που καμία σχέση δεν έχουν με τους ελληνογενείς πληθυσμούς στα παράλια της Μικράς Ασίας, στον Πόντο και στην Κωνσταντινούπολη.           πηγη /Mirror

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com