Translate

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί οι Αμερικανοί αγοράζουν «ζωντανό ιστό» από την Ρωσία vid

Η αμερικανική διοίκηση για Εκπαίδευση και Δοκιμή των Δυνάμεων Αεροπορίας (AETC, Air Education and Training Command) υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία σχετικά με αγορά δειγμάτων RNA, τα οποία είναι ρώσο-ευρωπαϊκής προέλευσης».
Το ριβοζονουκλεϊκό οξύ (RNA) αποτελεί μία τις δύο κατηγορίες των πολυμερών νουκλεϊκών οξέων στο κύτταρο.
Αποτελείται από μονομερή νουκλεοτίδια που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της μετάφρασης του γενετικού κώδικα και χαρακτηρίζεται ως ο «αγγελιοφόρος» μεταξύ του DNA και των πρωτεϊνικών συμπλεγμάτων που είναι γνωστά σαν ριβοσώματα στο κυτταρόπλασμα του κυττάρου (αγγελιαφόρο RNA, mRNA).
Οι πληροφορίες σχετικά με την αμερικανική αγορά βρίσκονται μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα των κρατικών αγορών των ΗΠΑ.
Όπως μεταδίδεται, το Πεντάγωνο χρειάζεται μεταξύ άλλων, δείγματα από μόρια RΝΑ, τα οποία συμμετέχουν στην μετάφραση των ανθρώπινων γενετικών πληροφοριών.
Προϋπόθεση, οι δότες να είναι υγιείς.
Σύμφωνα με το Sputnik, η AETC, η οποία ασχολείται με την εκπαίδευση πιλότων, δεν είναι ο μοναδικός λήπτης «ζωντανού ιστού» από την Ρωσία.
Οι αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις έχουν δικό τους ιατρικό τμήμα, ωστόσο το Πεντάγωνο είναι κάθε άλλο παρά «διεθνές υπουργείο Υγείας».
Ως εκ τούτου, η παραγγελία ρωσικών προτύπων RNA κρίνεται θα μπορούσε να συνδέεται, σύμφωνα με ειδικούς, με την ανάπτυξη ή την δοκιμή βιολογικών όπλων, τα οποία, συμπληρώνουμε εμείς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλο πόλεμο ή παγκόσμια κρίση.
Φαίνεται πως το ρωσικό DNA υπερτερεί του αγγλοσαξονικού και ως εκ τούτου οι Αμερικανοί το χρειάζονται για να ενισχύσουν το βιολογικό οπλοστάσιό τους!
Όλα δείχνουν πως πλησιάζουμε σε καταιγιστικές εξελίξεις.        πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com