Translate

Μιλάει και στον εαυτό του τώρα - Τσίπρας κατά την επίσκεψη στον Παπαστράτο: Είσαι σίγουρος ότι δεν μας κοροϊδεύει;

Πολλοί απόρησαν με την επίσκεψη Τσίπρα στο εργοστάσιο του Παπαστράτου. Αλήθεια, τι γύρευε στο εργοστάσιο κάποιος που παραδοσιακά μισεί την εργασία και ως πρωθυπουργός προσπαθεί να πληθύνει τα λουκέτα.


Πολλοί επίσης απόρησαν με την ρήση του πρωθυπουργού προς τον Τζανακόπουλο όταν ο Παπαστράτος τους είχε παρουσιάσει το επενδυτικό του σχέδιο. Τότε οι χαχόλοι της κυβερνήσεως είχαν γελάσει, λέγοντας «είσαι σίγουρος πώς δεν μας κοροϊδεύει;».
Τελικώς, η επένδυση έγινε και ο Τσίπρας την επισκέφτηκε ενόψει ΔΕΘ για να δείξει φιλικό πρόσωπο προς τους αντίστοιχους φορείς προς τους οποίους θα μιλήσει στην Θεσσαλονίκη. Μετά την ΔΕΘ θα τους θεωρεί και πάλι κεφαλαιοκράτες που θα πρέπει να παταχθούν με κάθε τρόπο για να έρθουν οι ξένοι «επενδυτές», ακόμα καλύτερα αν είναι και λαθρομετανάστες «επενδυτές».
Και όσον αφορά την φράση του Τσίπρα προς τον Τζανακόπουλο κι αυτή έχει την εξήγησή της, αφού λίγο πριν ο Τσίπρας είχε κάνει την εκτίμηση ότι «η ανεργία το 2018 θα πέσει κάτω από το 20%». Ε μετά από αυτό, όντως: «είσαι σίγουρος πώς δεν μας κοροϊδεύει;».
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com