Translate

Πρώην κορυφαίο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης αποκαλύπτει: Εργάζονται συνεχώς για να ρίξουν τον Ντ. Τραμπ!

Το βαθύ κράτος εν δράσει στις ΗΠΑ.

Άγνωστη φαίνεται να είναι η τροπή που παίρνουν τα πράγματα στις ΗΠΑ, με την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να δέχεται πανταχόθεν πυρά και το βαθύ κράτος να παίζει τα τελευταία του δυνατά "χαρτιά".


Με το όνομά του να βρίσκεται στην κορυφή της πολιτικής ειδησεογραφίας στις ΗΠΑ, ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Αμερικανού προέδρου, Άντονι Σκαραμούτσι, μίλησε ανοικτά για διαφόρους "κύκλους" εντός του Λευκού Οίκου που εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου να "πέσει" ο Τραμπ.
Δεν πρόκειται για κάτι το καινούργιο, ωστόσο το να βγαίνει και να το ομολογεί ένα πρώην κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης Τραμπ, καταδεικνύει την σοβαρότητα της κατάστασης στο εσωτερικό των ΗΠΑ.
"Υπάρχουν ορισμένα "στοιχεία" στον Λευκό Οίκο που θέλουν να διώξουν πάση θυσία τον πρόεδρο Τραμπ. Η πραγματικότητα στην Ουάσινγκτον είναι πως ο πρόεδρος δεν εκπροσωπεί το πολιτικό κατεστημένο. Ως εκ τούτου ορισμένα άτομα αποφάσισαν πως θα πρέπει να τον διώξουν από την ηγεσία. Νομίζω ότι υπάρχουν "στοιχεία" στην Ουάσινγκτον, ακόμα και στον Λευκό Οίκο, που δεν συμμερίζονται υποχρεωτικά τα ενδιαφέροντα ή τους σκοπούς του προέδρου".
Το πρώην "δεξί χέρι" του Αμερικανού προέδρου αναφέρθηκε επί της ουσίας στο ABC News για απανωτές προσπάθειες ενός...πραξικοπήματος στις ΗΠΑ.
Μάλιστα στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Σκαραμούτσι τόνισε πως ο Ντόναλντ Τραμπ χρειάζεται και πρέπει να αποκτήσει δίπλα του άτομα με πιο προσηλωμένους στόχους, που θα εφαρμόζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ατζέντα του Τραμπ.
"Νομίζω ότι θα έπρεπε να καταδικάσει πιο σκληρά τους ρατσιστές και τους ακροδεξιούς και να αναφερθεί στην αληθινή φύση των επεισοδίων", πρόσθεσε, σχολιάζοντας τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια ανάμεσα σε ακροδεξιούς και ακτιβιστές στην Βιρτζίνια.       πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com