Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί
της. Αν μη τι άλλο σε ένα παγκόσμιο γεωπολιτικό περιβάλλον όπου όλα αλλάζουν, η ομόδοξη χώρα είναι η μόνη που ισχυροποιείται στρατιωτικά και οικονομικά, όντας έτοιμη για "παν ενδεχόμενο".
Τελευταίο "μήνυμα" της Ρωσίας αποτέλεσε η νέα αποστολή πολεμικών πλοίων στον βόρειο ωκεανό και δη στις περιοχές της Αρκτικής που διεκδικεί εδώ και πολλά χρόνια η Μόσχα. 
Πιο συγκεκριμένα ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ντμίτρι Λιτόφκιν δήλωσε στο ρωσικό Sputnik ότι η μόνιμη ανάπτυξη του στόλου στην ανοικτή θάλασσα αποτελεί μία τεράστια και σημαίνουσα κίνηση της Ρωσίας που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τις χώρες της Δύσης.
"Τα πολεμικά πλοία του Βόρειου Στόλου ταξιδεύουν για την Αρκτική στο πλαίσιο προγράμματος ετοιμότητας και κατάρτισης σε περιπτώσεις πολέμου και εμπλοκής σε μάχη" δήλωσε στο RIA Novosti ο αρχηγός της υπηρεσίας Τύπου του Βόρειου Στόλου, Βαντίμ Σέργα.
"Σήμερα, μια μονάδα αποτελούμενη από διάφορα πολεμικά πλοία του Βόρειου Στόλου και σκάφη υποστήριξης ξεκίνησε από το Severomorsk στη θάλασσα του Μπάρεντς στο πλαίσιο προγράμματος κατάρτισης μάχης, δίνοντας το κατάλληλο μήνυμα για την περιοχή της ανατολικής Αρκτικής".
                                                                                                                   πηγη
Αυτή είναι η έκτη φορά που τα πλοία του Βόρειου Στόλου έχουν σταλεί στον Αρκτικό Ωκεανό τα τελευταία χρόνια. Οι Ρώσοι αξιωματούχοι θέλουν να εδραιώσουν κατά αυτόν τον τρόπο την ενισχυμένη στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας στην ευρύτερη περιοχή. 
"Το ναυτικό μας διατηρεί μόνιμη παρουσία στην  βόρεια ανοικτή και αφιλόξενη θάλασσα. Την πιο πρόσφατη παρουσία είχαν τα πλοία του Βόρειου Στόλου που συμμετείχαν σε παρέλαση της Ημέρας Ναυτικού στην Αγία Πετρούπολη και τώρα κατευθύνονται προς την Αρκτική. Η Ρωσία εγκαθίσταται τώρα στην Αρκτική σε περίπτωση στρατιωτικής επέμβασης από εχθρικά στρατεύματα κατά της επικράτειάς μας", τόνισε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ντμίτρι Λιτόφκιν .
Σε ξηρά, αέρα και θάλασσα, η Ρωσία ετοιμάζεται για το αναπόφευκτο:
               

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

Η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Washington, D.C.

του MattParrott/ ΚΟ
Η πρωτεύουσα ενός κράτους είναι η αδιαμφισβήτητη έδρα της εξουσίας του, η βάση του από την οποία κατευθύνει την στρατιωτική και εσωτερική του πολιτική, το κέντρο βάρους του και τον οικονομικό