Translate

ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ vids

Ο ωραιοποιημένος θεσμός του πολυπολιτισμικού σχολείου που τώρα κάποιοι φωστήρες θέλουν να εφαρμόσουν και στην Ελλάδα, έχει από χρόνια εφαρμοστεί στην Γερμανία και σε άλλες
ευρωπαϊκές χώρες και μιλάμε για σχολεία της τελευταίας δεκαετίας όπου
οι μουσουλμάνοι έχουν ενσκήψει κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.
Χρήσιμο είναι να δούμε μέσα από τα παρακάτω βίντεο τα «καταπληκτικά» αποτελέσματα αυτού του θεσμού.



Δείτε πώς συμπεριφέρονται λαθρο σε σχολείο στην Σουηδία.



Στο επόμενο πολύ ενδεικτικό βίντεο βλέπουμε μια σκηνή από ένα σχολείο στην Ολλανδία για να καταλάβουμε που έχουν φτάσει τα πράγματα με τους λαθρο. Ένας μαθητής μουσουλμάνος-λαθρο δυσαρεστήθηκε με κάτι με το δάσκαλο του και άρχισε να τον ξυλοφορτώνει εν ψυχρώ. Αυτά τα ωραία από την προοδευτική Ολλανδία.
Σε αυτό ειδικά το παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την αποτυχία του πολυπολιτισμού, όπου τα παιδιά των μουσουλμάνων ενθαρρυμένα από τους γονείς τους έχουν κυριολεκτικά κατακτήσει τα σχολεία επιβάλλοντας τους δικούς τους νόμους και τραυματίζοντας βαριά άλλα παιδιά σε σημείο να χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη.
Εκτός αυτού οι δάσκαλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, ενώ ένας από αυτούς που προσπάθησε να αποκαλύψει τη φρικαλεότητα αυτή, απειλήθηκε με απόλυση αν τολμήσει να εκστομίσει οτιδήποτε. Και να φανταστεί κανείς ότι το βίντεο αυτό τραβήχτηκε το 2011 χωρίς την ύπαρξη αυτού του τεράστιου κύματος λαθρομεταναστών!
Γερμανοφοβία: Γερμανοί δάσκαλοι τρώνε ξύλο πλέον από μετανάστες-λαθρο μαθητές.

Είναι εντυπωσιακό πώς όλη αυτή η κατάσταση με τους λαθρο προκάλεσε μια Τουρκάλα γεννημένη στην Κολωνία της Γερμανίας να κάνει η ίδια μια ερεύνα στα σχολεία για να εξακριβώσει ποια είναι η πραγματικότητα.
Εκείνο που διαπίστωσε πραγματικά την προκάλεσε σοκ: το 85 % των μαθητών ήταν ξένοι οι όποιοι όχι μόνο δεν είχαν καμιά διάθεση να αφομοιωθούν αλλά αντιθέτως ήθελαν να επιβάλουν τα δικά τους πολιτιστικά πρότυπα. Τα ίδια τα γερμανάκια υπέφεραν μέσα στα δικά τους σχολεία.
Στα επόμενα βίντεο θα «απολαύσετε» το πόσο ωραία περνούν σήμερα στην Ευρώπη με τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρο.




Ένα εύλογο ερώτημα που δημιουργείται είναι γιατί είναι βίαια τα παιδιά αυτά. Γιατί η βία καλλιεργείται στις συνειδήσεις τους από μικρά, έτσι τους έμαθαν, αυτήν την αγωγή τους έδωσαν. Δείτε τα επόμενα βίντεο και θα καταλάβετε την παιδεία τους η οποία θέλουν να την επιβάλουν και στα πολυπολιτισμικά σχολεία.
Όλα αυτά τα παραπάνω προέρχονται όπως θα δείτε από τις παραδόσεις των μουσουλμάνων λαθρο όπου η γυναικά είναι αντικείμενο και ο άντρας την ξυλοφορτώνει όποτε γουστάρει.


Μια ηλικιωμένη κυρία 73 χρονών που διατηρούσε ένα μικρό μαγαζί ψιλικατζίδικο δέχτηκε εν ψυχρώ αγρία επίθεση από 2 λαθρο και όλα αυτά για ένα κουτί τσιγάρα.




Η Ευρώπη πλέον ετοιμάζεται για εμφύλιο.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό που είχε σαν συνέπεια να αυξηθούν μαζικά οι πωλήσεις όπλων στην Γερμανία γιατί το αίσθημα ανασφάλειας έχει επικρατήσει παντού.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com