Translate

ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ vids

Σήμερα συμβαίνουν πολλά γεγονότα που τα Διεθνή ΜΜΕ σκόπιμα δεν τα παρουσιάζουν και τα αποκρύπτουν. Μια τέτοια περίπτωση που δεν υπάρχει σχεδόν καμιά ενημέρωση είναι το τι γίνεται στην γαλλική πρωτεύουσα, Παρίσι, με τους μουσουλμάνους λαθρο.


Μια έρευνα που έκαναν κάποιοι δημοσιογράφοι και την παρουσίασαν μόνο στο διαδίκτυο. Διαπίστωσαν ότι γίνεται συστηματική μετακίνηση μουσουλμανικών πληθυσμών από την Αφρική προς την Γαλλία και γενικότερα την Ευρώπη.
Το πονηρό σε αυτήν την επιχείρηση είναι ότι «κάποιοι» ενημερώνουν τους λαθρο το που πρέπει να πάνε, πως να κινηθούνε, πως να δημιουργήσουν ταραχές και αναστάτωση και τους επιβεβαιώνουν ότι δεν θα έχουνε σοβαρά προβλήματα με την αστυνομία. Και μάλιστα θα τους παρέχουν νομική κάλυψη στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν κάποιες διώξεις.
Στα παρακάτω βίντεο προβάλλονται από διάφορες περιοχές του Παρισιού χαρακτηριστικές σκηνές , ταραχών και βίας που προκαλούν σχεδόν καθημερινά όλοι αυτοί που ήρθαν από τον Νότο και χωρίς καμιά δημοσιότητα.
Το εκπληκτικό είναι ότι όταν κάποιος Γάλλος παραπονεύτηκε για αυτήν την κατάσταση στην χώρα του, τον αποστόμωσαν λέγοντας τον «σκάσε και μη μιλάς».
Η Γαλλία είναι το Ισλαμαμπαντ του Λονδίνου; Το Παρίσι και η Γαλλία ήδη τους έχει ξεπεράσει.
 nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com