Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

για γέλια - Οι μουσουλμάνοι ευχαριστούν τις φεμινίστριες - Τι άλλο θα δούμε; vids NWO

Οι μουσουλμάνοι ευχαριστούν τις φεμινίστριες, των οποίων οι αντιπρόσωποι έχουν υμνήσει δημόσια το Ισλάμ με μπουνιές και κλωτσιές.
Σε πολλά άρθρα μας αλλά και βίντεο, σας έχουμε δείξει την συμπάθεια που τρέφει το φεμινιστικό κίνημα της εποχής μας για το Ισλάμ και τις «αρχές» του.
Περίεργο και όμως συμβαίνει, την ώρα που αυτή η θρησκεία καταπιέζει την ανθρώπινη ελευθερία και δη τις γυναίκες, γεγονός που δεν απασχολεί, όπως όλα δείχνουν, τις φεμινίστριες, όπως εκείνες από το Βερολίνο.
Ενώ υποτίθεται μάχονται για τα δικαιώματα των γυναικών, ύμνησαν δημόσια το Ισλάμ, κραυγάζοντας σαν ισλαμιστές την ιαχή «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κάτω από την οποία κακοποιούνται και σφαγιάζονται γυναίκες στον μουσουλμανικό κόσμο.

Οι μουσουλμάνοι, πιστοί στο δόγμα του Αλλάχ, ανταπέδωσαν αυτήν την πρωτοφανή υποστήριξη των φεμινιστριών.
Φεμινίστριες της γνωστής οργάνωσης FEMEN διέκοψαν ισλαμική εκδήλωση και τότε τα «καλόπαιδα» των μουσουλμάνων όχι απλά τις άρπαξαν να τις πετάξουν έξω από την αίθουσα, αλλά τις χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές, ενώ βρίσκονταν κάτω στο πάτωμα!
Αφιερωμένο λοιπόν σε όλες τις φεμινίστριες, οι οποίες στηρίζουν το Ισλάμ και την έλευσή του στην Ευρώπη!

πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.