Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκλειστικό: Πως η Ρωσία σχεδιάζει να απωθήσει ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα; vid

Η ρωσική "λύση" ανησυχεί τις ΗΠΑ. Δεν είναι κρυφό πως τα τελευταία χρόνια η Ρωσία ετοιμάζεται διακαώς για μία μεγάλη στρατιωτική σύγκρουση, η οποία ενδεχομένως να επεκταθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Με τις υφιστάμενες παγκόσμιες ισορροπίες, αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα την σύγκρουση ΝΑΤΟ και Ρωσίας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιταχύνει την ανάπτυξη υπερηχητικών όπλων, ικανών να κινούνται με τουλάχιστον έξι φορές την ταχύτητα του ήχου.  Εν τω μεταξύ, η Ρωσία δοκιμάζει τώρα τον υπερυψωμένο πύραυλο Zircon-3M22, ο οποίος πρόκειται να τεθεί σε μαζική παραγωγή πολύ σύντομα.
Την ίδια στιγμή αντιλαμβανόμενες τον εξοπλιστικό "οργασμό" της Ρωσίας, οι ΗΠΑ αρχίζουν να ανησυχούν και το Πεντάγωνο βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες των ΗΠΑ αποκαλούν το σύστημα Zircon ένα τεράστιο άλμα στην ανάπτυξη ασύμμετρης άμυνας εναντίον πυρηνικής επίθεσης.
Σύμφωνα με την Washington Post, το Zircon-3M22 πετάει έξι φορές την ταχύτητα του ήχου και είναι ουσιαστικά άτρωτο στα υφιστάμενα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας.
Ωστόσο πολλοί εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν πως η "κούρσα" των εξοπλισμών λαμβάνει μία λιγότερο επικίνδυνη μορφή, από τη στιγμή που αναζητούνται διεξοδικοί τρόποι, πέραν των πυρηνικών όπλων από  όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. 
Βέβαια στην περίπτωση ενός εκτεταμένου και χρόνιου παγκοσμίου πολέμου, τα πυρηνικά μάλλον θεωρούνται μία "αναπόφευκτη λύση".                                     ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,