Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτή θα είναι η γενιά που θα υπηρετήσει πρώτη τον παγκόσμιο ηγέτη vid

Αυτή θα είναι η γενιά που θα υπηρετήσει πρώτη τον παγκόσμιο ηγέτη (ΒΙΝΤΕΟ)Όσο κι αν φαντάζει σε πολλούς απίστευτο, ο παγκόσμιος ηγέτης ήδη "ζυμώνει" την γενιά που θα τον υποδεχτεί με αξιώσεις όσο κανείς άλλος πάνω στον πλανήτη. Τα στοιχεία είναι το λιγότερο τρομακτικά και όλα
Του Άρη Δημόπουλου
δείχνουν πως δύσκολα θα επέλθει βελτίωση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η γενιά των πιστών και υπάκουων δούλων του παγκόσμιου ηγέτη είναι εδώ και ήδη γαλουχείται. 
Την στιγμή που πολλοί περιμένουν την περίφημη ανάπτυξη, τα νέα στοιχεία για την ανεργία στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά. Όχι μόνο χιλιάδες νέοι παραμένουν άνεργοι περιμένοντας τα...."ψίχουλα" του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, αλλά έχουν υιοθετήσει για τα καλά την νοοτροπία του δούλου-υπαλλήλου.
Το να πάρει τη ζωή κανείς στα χέρια του ανοίγοντας μία επιχείρηση, φαντάζει το λιγότερο εξουθενωτικό και...αντιπαραγωγικό. 
Όπως επισημαίνει στη σχετική έκθεσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πέρα από τη γενικότερη κοινωνική και οικονομική πρόοδο, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι νέες γενιές των Ευρωπαίων επωμίζονται ένα ιδιαίτερα μεγάλο βάρος: αντιμετωπίζουν συχνά μεγαλύτερες δυσκολίες να βρουν μια θέση εργασίας, απασχολούνται πιο συχνά σε άτυπες και επισφαλείς μορφές εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερη κάλυψή τους από τα συστήματα κοινωνικής προστασίας. Είναι επίσης πιθανό κατά την Επιτροπή να λάβουν χαμηλότερες συντάξεις, ανάλογες με τις αποδοχές τους.
Εδώ έρχεται η παγκόσμια αρχή με το νέο μοντέλο διοίκησης των κρατών και...προτείνει το προσιτό σε όλους ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. 
Επιδοτώντας παράλληλα την ανεργία σταθερά σε όλο τον δυτικό κόσμο (πόσο μάλλον στην Ελλάδα), η νέα γενιά των ανέργων μετατρέπεται προοδευτικά σε "γενιά άεργων" νέων.
Αυτοί θα αποτελούν και τους πρώτους που θα δεχθούν μαζικά την νοοτροπία του παγκόσμιου ηγέτη. Γαλουχούνται μαζικά από τα πολύ πρώτα έτη της ηλικίας τους και συνεχίζουν λαμβάνοντας την απαραίτητη "γνώση" για τον καλό και νόμιμο πολίτη του παγκόσμιου κράτους.
Σας φαίνεται τραβηγμένο; Η νέα γενιά βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας και μας το επιβεβαιώνει. 
Ευτυχώς για την ώρα υπάρχουν (ακόμη) οι εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν ωστόσο τον κανόνα.                                        ΠΗΓΗ
                        

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.