Translate

Ελ-λάς! - Πως αποδεικνύεται η αυτοχθονία των Ελλήνων vid

Ελ - λάς (η χώρα των Ελ και μετέπειτα των Ελλήνων, απογόνων των Ελ). Πρόκειται για το μοναδικό έθνος πάνω στο πλανήτη, κουβαλώντας ιστορία πολλών χιλιάδων ετών και συνάμα πολιτισμό, ήθος και φιλότιμο. 
Κάνοντας σημαία τους την Ελευθερία και το Δίκαιο, οι Έλληνες κυρίευσαν όλον τον κόσμο κατά την αρχαιότητα, μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες τους στην οικουμένη. Πλούσια ιστορία, ακόμη πλουσιότερη η γνώση που κουβαλούσαν οι πρόγονοι των σύγχρονων Ελλήνων, στις φλέβες των οποίων εξακολουθεί να ρέει ο ΙΧΩΡ.
Αυτήν την κυριαρχία, ακόμη και την ύπαρξη των Ελλήνων, δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αμφισβητούν φανερά σήμερα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνουν τους Έλληνες να ξεχάσουν.
Το λεγόμενο "δόγμα Κίσινγκερ" για να ξεχαστεί ο πολιτισμός, η ιστορία, η πίστη στο Θεό και η γλώσσα, επιβάλλεται στην Ελλάδα της νέας εποχής και έχει καταστεί απόλυτα επιτυχές.
Το πιο πρόσφατο τραγικό και τρανταχτό παράδειγμα είναι του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος αναφερόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο, στην ουσία υποστήριξε πως Έλληνες ΔΕΝ υπήρχαν κατά την αρχαιότητα.
ΗΧΗΤΙΚΟ: Τον γύρο της Αλβανίας κάνει η δήλωση του Θ. Πάγκαλου που αποκαλεί τον Μέγα Αλέξανδρο «αλβανό»Ωστόσο ο Ισοκράτης είχε άλλη γνώμη ήδη από τον 4ο αιώνα π.Χ. , ακόμη και για την αυτοχθονία των Ελλήνων, σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου, περιοχές που χαρακτηρίζονταν ως "κυρίως Ελλάδα".Ας δούμε ωστόσο τι λέει:
           
"Ταύτην γάρ οικούμεν ούχ εταίρους εκβαλόντες ούδην έρημον καταλαβόντες ούδην εκ πολλών εθνών μιγάδες συλλεγέντες, αλλά ούτω καλώς καί γνησίως γεγόναμεν, ώστε εξ ήσπερ έφυμεν, ταύτην έχοντες άπαντα τόν χρόνον διατελούμεν, αυτόχθονες όντες καί τών ονομάτων τοίς αυτοίς οίσπερ τούς οικειωτάτους τήν πόλιν έχοντες προσειπείν: μόνοις γαρ ημιν των Ελλήνωντην αυτήν τροφόν και πατρίδα και μητέρα καλέσαι προσήκει"
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com