Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ελ-λάς! - Πως αποδεικνύεται η αυτοχθονία των Ελλήνων vid

Ελ - λάς (η χώρα των Ελ και μετέπειτα των Ελλήνων, απογόνων των Ελ). Πρόκειται για το μοναδικό έθνος πάνω στο πλανήτη, κουβαλώντας ιστορία πολλών χιλιάδων ετών και συνάμα πολιτισμό, ήθος και φιλότιμο. 
Κάνοντας σημαία τους την Ελευθερία και το Δίκαιο, οι Έλληνες κυρίευσαν όλον τον κόσμο κατά την αρχαιότητα, μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες τους στην οικουμένη. Πλούσια ιστορία, ακόμη πλουσιότερη η γνώση που κουβαλούσαν οι πρόγονοι των σύγχρονων Ελλήνων, στις φλέβες των οποίων εξακολουθεί να ρέει ο ΙΧΩΡ.
Αυτήν την κυριαρχία, ακόμη και την ύπαρξη των Ελλήνων, δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αμφισβητούν φανερά σήμερα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνουν τους Έλληνες να ξεχάσουν.
Το λεγόμενο "δόγμα Κίσινγκερ" για να ξεχαστεί ο πολιτισμός, η ιστορία, η πίστη στο Θεό και η γλώσσα, επιβάλλεται στην Ελλάδα της νέας εποχής και έχει καταστεί απόλυτα επιτυχές.
Το πιο πρόσφατο τραγικό και τρανταχτό παράδειγμα είναι του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος αναφερόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο, στην ουσία υποστήριξε πως Έλληνες ΔΕΝ υπήρχαν κατά την αρχαιότητα.
ΗΧΗΤΙΚΟ: Τον γύρο της Αλβανίας κάνει η δήλωση του Θ. Πάγκαλου που αποκαλεί τον Μέγα Αλέξανδρο «αλβανό»Ωστόσο ο Ισοκράτης είχε άλλη γνώμη ήδη από τον 4ο αιώνα π.Χ. , ακόμη και για την αυτοχθονία των Ελλήνων, σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου, περιοχές που χαρακτηρίζονταν ως "κυρίως Ελλάδα".Ας δούμε ωστόσο τι λέει:
           
"Ταύτην γάρ οικούμεν ούχ εταίρους εκβαλόντες ούδην έρημον καταλαβόντες ούδην εκ πολλών εθνών μιγάδες συλλεγέντες, αλλά ούτω καλώς καί γνησίως γεγόναμεν, ώστε εξ ήσπερ έφυμεν, ταύτην έχοντες άπαντα τόν χρόνον διατελούμεν, αυτόχθονες όντες καί τών ονομάτων τοίς αυτοίς οίσπερ τούς οικειωτάτους τήν πόλιν έχοντες προσειπείν: μόνοις γαρ ημιν των Ελλήνωντην αυτήν τροφόν και πατρίδα και μητέρα καλέσαι προσήκει"
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο

Θαυμάστε την χώρα-"υπόδειγμα" για την Ελλάδα - Σοκαριστικές εικόνες από την κομμουνιστική Βενεζουέλα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έβγαιναν δημόσια και υποστήριζαν ανοικτά το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, όσο και την επικράτηση της...δημοκρατίας και της ισονομίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα.