Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SIGGRAPH 2017: το εκπληκτικό βίντεο των γραφικών του αύριο

Σχετική εικόναΤο μεγαλύτερο γεγονός στα γραφικά υπολογιστών είναι κοντά. Το SIGGRAPH 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου στο Los Angeles, και υπόσχεται να παρουσιάσει τις
τελευταίες καινοτομίες στον τομέα των γραφιστικών στον υπολογιστή.
Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαδραστικές ιστορίες και bleeding-edge graphics να λειτουργούν σε εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εργασία τους αλλά και σε VR.
SIGGRAPH 2017: το εκπληκτικό βίντεο των γραφικών του αύριοΣτη φετινή διοργάνωση, μαζί με τις παρουσιάσεις από ειδικούς στα γραφικά υπολογιστών θα παρευρίσκονται και μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν 177 εκθέτες για να παρουσιάσουν νέες τεχνικές και τεχνολογίες.
Στο SIGGRAPH θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το όραμα της τέχνης και της τεχνολογίας που επιτρέπει στο Hollywood να μας παρουσιάσει λεπτομερώς, φανταστικούς κόσμους ή σε ένα σχεδιαστή να προσομοιώσει επτά εκατομμύρια κόκκους άμμου σε κίνηση.
Το βίντεο του event μας δίνει μια πρώιμη ματιά στα γραφικά του αύριο:

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.