Translate

Έχει η NASA... ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΥΠΕΡΦΩΤΕΙΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ;

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Corey Goody, ή άλλως Corey GoodETxSG, του Αμερικανού πεζοναύτη που υπηρέτησε για 20 χρόνια στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ "Solar Warden"
"Υπήρχε μια νεαρή κοπέλα που ονομαζόταν Φωτεινή,
της οποίας η ταχύτητα ήταν πολύ ταχύτερη από το φως.
Πήγε έξω μια μέρα, για ένα μικρό περίπατο
και επέστρεψε το προηγούμενο βράδυ"!


Ένας στόλος διαστημικών σκαφών έχουν κατασκευαστεί κρυφά με δέσμες ταχυονίων, που τα κάνει ικανά για διαστρικά ταξίδια με ταχύτητες πολλαπλάσιες της ταχύτητας του φωτός.
Αυτό το εκπληκτικό συμπέρασμα προκύπτει από τις αποκαλύψεις του πληροφοριοδότη Corey Goode που ισχυρίζεται ότι έχει υπηρετήσει επί 20 χρόνια σε διάφορα μυστικά διαστημικά προγράμματα. Ο Corey Goode λέει ότι υπηρέτησε για έξι χρόνια σε ένα διαστημόπλοιο διαστρικών ταξιδιών, που πήρε το όνομά του από ένα διάσημο Γερμανό θεωρητικό φυσικό, ο οποίος πρότεινε για πρώτη φορά την ύπαρξη των σωματιδίων που αργότερα θα ονομάζονταν ταχυόνια.


Του είχε ανατεθεί να υπηρετήσει στο ερευνητικό σκάφος ASSR "ISRV" (Βοηθητικό σκάφος Εξειδικευμένων Διαστημικών Ερευνών) του Interstellar-Class "Arnold Sommerfeld" για πάνω από 6 χρόνια.
Ο Goode περιέγραψε πώς είχε προσληφθεί για να υπηρετήσει σε ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που ονομάζεται "Solar Warden". που δημιουργήθηκε αρχικά από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ: Το "Solar Warden" ήταν πράγματι ένα μεγάλο διαστημικό πρόγραμμα του Ναυτικού αρχικά και με την συμμετοχή της Αεροπορίας αργότερα.
Τα ταχυόνια είναι μια υποθετική κατηγορία σωματιδίων τα οποία είναι σε θέση να ταξιδέψουν γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Τα ταχυόνια προτάθηκαν για πρώτη φορά από τον φυσικό Arnold Sommerfeld. Η λέξη ταχυόνιο προέρχεται από την ελληνική λέξη Ταχύς, που σημαίνει γρήγορος. Τα ταχυόνια έχουν την παράξενη ιδιότητα, όταν χάνουν ενέργεια, να αυξάνουν την ταχύτητα τους. Κατά συνέπεια όταν τα ταχυόνια αυξάνουν την ενέργεια τους, η ταχύτητα τους επιβραδύνεται. Η πιο χαμηλή δυνατή ταχύτητα των ταχυονίων, είναι η ταχύτητα του φωτός.
Ένα διαστημόπλοιο ικανό να χρησιμοποιεί δέσμες ταχυονίων, είναι σε θέση να επιτύχει υπερφωτεινές ταχύτητες Τα διαστημικά σκάφη θα μπορούσαν να ταξιδεύουν σε τεράστιες αποστάσεις που μετρούνται σε έτη φωτός.
Πνευματικά δικαιώματα: © Michael Salla, Ph.D.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com