Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιατί το Harvard χρηματοδότησε πριν λίγα χρόνια έρευνα για απαγωγές από εξωγήινους!

Όταν σε ολόκληρο τον κόσμο οι απαγωγές από εξωγήινα όντα αντιμετωπίζονται ως "γραφικές", το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ προχώρησε στη χρηματοδότηση επιστημονικών μελετών
για την μελέτη του φαινομένου! Μπορεί η είδηση να ακούγεται υπερβολική, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.
Το γεγονός είναι ότι στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις Η.Π.Α. έχουν πραγματοποιηθεί ήδη διαφορετικές επιστημονικές μελέτες σε δύο ανεξάρτητα τμήματα, προκειμένου να μπορέσουν να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το αν οι εμπειρίες που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και τις περιγράφουν με τόσο παραστατικό τρόπο είναι πραγματικές ή όχι.
(2013)
Το pyles.tv και η Όλγα Τάντου επικοινώνησαν με τον καθηγητή Ψυχολογίας Richard McNally, υπεύθυνο για το ένα από τα δύο πειράματα του Harvard και του ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για το ασυνήθιστο εγχείρημα.

"Γιατί κάναμε τα πειράματα"

"Διεξήγαμε δύο πειράματα, σε ανθρώπους που ισχυρίζονταν ότι είχαν απαχθεί από εξωγήινους. Θα πρέπει να πω ότι η αρχική έρευνα ήταν βασισμένη σε άλλες αναμνήσεις των ατόμων, όπως για παράδειγμα οι αναμνήσεις από σεξουαλική παρενόχληση στην παιδική ηλικία.Και ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθώς μελετούσαμε τις αναμνήσεις από σεξουαλική παρενόχληση κατά της διάρκεια της παιδικής ηλικίας, ήταν ότι είμασταν αβέβαιοι για το ποιοι από αυτούς είχαν γνήσιες αναμνήσεις από γεγονότα που όντως είχαν συμβεί αλλά τα είχαν ξεχάσει, και ποιοι είχαν αναπτύξει λανθασμένες αναμνήσεις για σεξουαλική παρενόχληση ενώ ήταν παιδιά.

Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίσαμε να εξετάσουμε στο εργαστήριό μας μία ομάδα ατόμων για την οποία είμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι είχαν λανθασμένες απαντήσεις. 

Τα δύο πειράματα για τις απαγωγές από εξωγήινους

Στο πρώτο πείραμά μας, το βασικό συμπέρασμά αφορούσε στην πιθανότητα που υπάρχει γενικά κάποιος να αναπτύσσει λανθασμένες αναμνήσεις. Και βρήκαμε πως οι άνθρωποι που ισχυρίζονταν ότι είχαν απαχθεί από εξωγήινους έτειναν να σκοράρουν ψηλότερα σε αυτή τη μέτρηση, έτειναν να αναπτύσσουν περισσότερες λανθασμένες αναμνήσεις.Προκειμένου να είμαστε βέβαιοι για το αρχικό μας συμπέρασμα, προχωρήσαμε και σε άλλο πείραμα. 

Στο δεύτερο πείραμα, καταγράψαμε σε κασέτες τις λεπτομερείς περιγραφές των συμμετεχόντων από τις συναντήσεις τους με τους εξωγήινους, και στη συνέχεια στο εργαστήριό μας «παίξαμε» τις κασέτες στους ίδιους που περιέγραφαν τα γεγονότα. Ενώ ακούγανε τις αναμνήσεις τους που είχαμε καταγράψει σε κασέτα, μετρούσαμε τη συναισθηματική τους αντίδραση στις αναμνήσεις."

"Οι αντιδράσεις τους ήταν όμοιες με των βετεράνων του Βιετνάμ"!

Τους είχαμε συνδέσει με μόνιτορς, ώστε να μετρούμε τους χτύπους της καρδιάς τους, πόσο ιδρωμένες ήταν οι παλάμες τους, ή την ένταση που καταγραφόταν στο πρόσωπό τους καθώς θυμόντουσαν αυτές τις αναμνήσεις. 

Βρήκαμε πως οι φυσιολογικές αντιδράσεις, οι συναισθηματικές αντιδράσεις, που είχαν στις αναμνήσεις των απαγωγών τους από τους εξωγήινους ήταν το ίδιο μεγάλες με τις αντιδράσεις που συναντήσαμε στους βετεράνους του Βιετνάμ που έπασχαν από μετα-δραματική διαταραχή στρες, όταν και εκείνοι άκουγαν τις αφηγήσεις των αναμνήσεών τους.

Και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι λανθασμένες αναμνήσεις απαγωγών από εξωγήινους ήταν το ίδιο ισχυρές με αυτούς που είχαν αντίστοιχες πραγματικές αναμνήσεις τραυματικών γεγονότων."

"Δεν είναι ψεύτες όσοι λένε ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους!"Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί άνθρωποι που είναι απόλυτα ειλικρινείς, έχουν συναισθηματικές αντιδράσεις, δεν πάσχουν από καμία ψυχική ασθένεια και κυρίως δεν μας λένε ψέματα, φτάνουν στο σημείο να ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους. Βρήκαμε, λοιπόν, τα ακόλουθα:

Πρώτον, τα άτομα που πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους έχουν την τάση να πιστεύουν και σε αυτά που αποκαλούμε πεποιθήσεις της νέας εποχής, όπως είναι η αστρική προβολή, οι προηγούμενες ζωές, και οι επισκέψεις Α.Τ.Ι.Α. (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων) στη Γη.

Δεύτερον, σημειώνουν υψηλά σκορ σε μία ψυχολογική διαδικασία που την αποκαλούμε «αφομοίωση». Έτσι, κάποιος που σημειώνει υψηλό σκορ στην «αφομοίωση», είναι υπερευαίσθητος όταν βλέπει το ηλιοβασίλεμα, δακρύζει διαβάζοντας κάποιο μυθιστόρημα, και γενικότερα πρόκειται για άτομα που έχουν έντονη φαντασία στη ζωή τους.

Τρίτον, που είναι και το πιο σημαντικό στοιχείο, έχουν επεισόδια υπνικής παράλυσης, που συνοδεύονται από ψευδαισθήσεις. Για παράδειγμα, ενώ κάποιος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι λίγο πριν την αυγή, ξυπνάει και ενώ προσπαθήσει να μετακινηθεί, δεν τα καταφέρνει. Είναι εντελώς παράλυτοι, γεγονός που τους τρομάζει.

"Η υπνική πράλυση, υπεύθυνη για πολλές περιτώσεις!""Η υπνική παράλυση δεν είναι επικίνδυνη ή παθολογική κατάσταση. Διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, ίσως και ένα λεπτό. Κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου περιστατικού, το άτομο ξυπνάει από εκείνο το στάδιο του ύπνου κατά τη διάρκεια του οποίου ονειρευόμαστε, οπότε και είμαστε εντελώς "παράλυτοι".

Αυτό όμως δεν το γνωρίζουμε ακριβώς επειδή κοιμόμαστε. Έτσι, καθώς κάποιος ξυπνάει σε αυτό το στάδιο του ύπνου, συνειδητοποιεί ότι είναι παράλυτος, οι μύες του είναι αδρανείς. 

Στη συνέχεια, αρχίζουν να έχουν ψευδαισθήσεις, όπως να ακούνε ήχους, για παράδειγμα ζζζζ…, να βλέπουν φλας, να αισθάνονται τσιμπήματα ηλεκτρισμού να διαπερνούν ολόκληρο το σώμα τους, να βγαίνουν έξω από το σώμα τους, βλέπουν τα όντα μέσα στα υπνοδωμάτιά τους, ορισμένες φορές να κάθονται πάνω στο στήθος τους, κάποιες άλλες φορές να τους κοιτάζουν μέσα στο μισοσκόταδο".

"Ο,τι το βιώνουμε έντονα, δεν είναι απαραίτητα και αληθινό!"

Θα ήθελα να τονίσω ότι οι συγκεκριμένες παραισθήσεις δεν αποτελούν σημάδι ότι πάσχουν από κάποια ψυχική ασθένεια, στην πραγματικότητα ονειρεύονται με τα μάτια τους ανοιχτά. Ένα από αυτά τα όνειρα είναι και οι εξωγήινοι. Η εικόνα που θα δει κάποιος εξαρτάται από τον πολιτισμό μέσα στον οποίο. Οι συμμετέχοντες στο πείραμα δεν θα έβλεπαν φαντάσματα ή μάγισσες (σκηνές δηλαδή που είχαν αντίστοιχα όσοι βίωναν αυτή την κατάσταση στο παρελθόν), βλέπουν εξωγήινους μέσα στις κρεβατοκάμαρές τους.

Μετά από αυτή την εμπειρία συνήθως πάνε σε κάποιον "θεραπευτή" που βγάζει αμέσως το ακόλουθο συμπέρασμα: «Α, κάτι πιο τρομακτικό πρέπει να σου έχει συμβεί και έχει κατασταλεί από τη μνήμη σου στο υποσυνείδητο".Έπειτα, αφού τους δώσουν να μελετήσουν υλικό αναφορικά με την απαγωγή από εξωγήινους, θα τους υπνωτίσουν και πλέον θα επανέλθουν όλες εκείνες οι έντονες αναμνήσεις όπου τους τραβούν έξω από το παράθυρο, τους παίρνουν μαζί τους στο διαστημικό τους σκάφος, και τους υποβάλλουν σε ιατρικά και σεξουαλικά πειράματα, ακόμη και να κάνουν σεξ με εξωγήινους, κ.ά. 

Αυτές είναι πολύ έντονες αναμνήσεις, αλλά το γεγονός ότι κάποιες αναμνήσεις είναι έντονες, δεν σημαίνει ότι είναι και αληθινές. Στη συνέχεια, αποδίδουν την παράλυση που έχουν κατά τη διάρκεια του ύπνου στη συνάντηση που είχαν με τους εξωγήινους, και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αυτές οι αναμνήσεις ήρθαν στην επιφάνεια με την ύπνωση λόγω του ότι ήταν τρομακτικές και τις είχαν καταστείλει. Αυτή είναι η δική μας εξήγηση για ποιο λόγο πιστεύουν οι άνθρωποι ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους."             πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.