Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι είναι το «Ρόδον αμάραντον»: Έτοιμο να αναδειχθεί το «εκρηκτικό μείγμα» των Ελλήνων

                        
Ταξίδεψε μαζί με Έλληνες ξεριζωμένους, από το Τριφώνιο της Ανατολικής Θράκης και διασώθηκε φυλαγμένη κάτω από την αγία τράπεζα για περίπου έναν αιώνα!
Η αποκατάστασή της έφερε στο φως μίας σπάνιας ομορφιάς ξυλόγλυπτη εικόνα της Παναγίας «Ρόδον Αμάραντον»!
Θα «ενθρονιστεί» στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιασίου Ροδόπης.
Αυτή είναι η ιστορία των Ελλήνων, οι οποίοι κρατούν ως κειμήλιο το «εκρηκτικό μείγμα» Χριστού και Ελλάδας!
Εκεί εναπόθεταν οι προγονοί μας ελπίδα, πίστη και προσδοκίες, κάτι που επιδιώκεται να χαθεί στις μέρες μας.
Φυλαγμένη κάτω από την αγία τράπεζα του ιστορικού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιασίου, η εικόνα της «Κυράς των Ουρανών» ήρθε στο φως όταν ο ιερέας του χωριού Ιωσήφ, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία εκ βάθρων αναβάθμιση του εσωτερικού του ναού.
Η συντήρησή της έγινε στην Αθήνα με τις εργασίες να φέρνουν στο φως μίας σπάνιας ομορφιάς ξυλόγλυπτη εικόνα της Παναγίας «Ρόδον Αμάραντον».
         
«Ρόδον αμάραντον» είναι και η αλήθεια του Χριστού, την οποία ποτίζει το νερό της γνώσης των Ελλήνων και την διαχωρίζει από τον διαχρονικό σκοταδισμό «χριστιανών» και μη.
Στην πόλη Πάριον, στην περιοχή του Τσανάκκαλε, στην σημερινή Τουρκία, βρέθηκε ένα πηγάδι ηλικίας 2.700 ετών που εξακολουθεί να έχει νερό --το βασικό ποτό που είναι «πηγή ζωής»-- με ειδικές «θεραπευτικές ιδιότητες», καθώς οι Έλληνες γνώριζαν τι και πως το χρησιμοποιούν.
Το πηγάδι εξακολουθεί να περιέχει θερμό νερό, το οποίο πιστεύεται ότι αποτελεί την πηγή της ομορφιάς στην περιοχή.
«Σύμφωνα με αρχαίες αναφορές, το νερό αυτό είχε θεραπευτικές ιδιότητες και ήταν ευεργετικό για τις διαταραχές του στομάχου και τις δερματικές βλάβες», δήλωσε ο καθηγητής Βεντάτ Κελές του Αρχαιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ondokuz May?s. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι ήταν ξακουστή η ομορφιά των γυναικών της περιοχής η οποία θα μπορούσε, όπως είπε, να οφείλεται σε αυτό το θεραπευτικό νερό.
Το Πάριον, γνωστό και ως Πάριουμ ήταν αρχαία ελληνική πόλη η οποία ιδρύθηκε το 709 π.Χ. Είχε δύο μεγάλα λιμάνια τα οποία κατά τη διάρκεια της ρωμαϊκής εποχής χρησίμευαν ως κύριος "τελωνειακός σταθμός" για αγαθά που έρχονταν από το Αιγαίο στην Κωνσταντινούπολη.
Ακόμα και χιλιάδες χρόνια μετά οι γνώσεις του Ελληνισμού παραμένουν αναλλοίωτες και τις προβάλλουν οι αρχαιολόγοι! Όσες τους επιτραπεί δηλαδή να προβάλλουν, καθώς εκείνοι που κρύβουν σήμερα γνώση δεν φοράνε μόνο ιερατικά ράσα αλλά και επιστημονικές «ποδιές»!
Το «εκρηκτικό μείγμα» των Ελλήνων παραμένει όμως, έτοιμο να αναδειχθεί εκ νέου, τρομάζοντας τους όποιους πολέμιους της αλήθειας!ΠΗΓΗ


Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.