Translate

Ο «ρατσιστής» Σπαλιάρας και η χρησιμοποίηση της απαγορευμένης λέξης «λαθρομετανάστες»

Η παράκρουση της «πολιτικής ορθότητας» έχει πολλές οδούς διαδρομής. Ο γνωστός «σελέμπριτυ» Γιάννης Σπαλιάρας αποτελεί τον νέο… αποδιοπομπαίο τράγο της μανίας που διακατέχει τους
«αντιρατσιστές», τους «δικαιωματάκηδες» και τους λοιπούς ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας». Ο συμμετέχων στο γνωστό «ριάλιτι» με τίτλο «Survivor» έκανε δηλώσεις, οι οποίες δεν ακούστηκαν καλά στους «σερίφηδες» της άποψης.
Αναφερόμενος στις εμπειρίες που έζησε από την παραμονή του στο «Survivor» είπε ότι «Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη… Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα άλλο εκτός από μία καρύδα»
Και μόνο η αναφορά στην απαγορευμένη από την ιερά εξέταση της «πολιτικής ορθότητας» λέξη «λαθρομετανάστες» ήταν αρκετή για να ενεργοποιήσει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά των εκτός τόπου και χρόνου «ανθρωπιστών». Έκανε το… λάθος να εκφέρει την λέξη που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων για τους παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα μας και όχι «πρόσφυγες», «μετανάστες», «κατατρεγμένοι συνάνθρωποί μας» και άλλες λέξεις βγαλμένες από το λεκτικό οπλοστάσιο της καθεστωτικής πλύσης εγκεφάλου.
Με δεδομένο, μάλιστα, ότι πουθενά στην ροή της δήλωσής του δεν αναφέρθηκε με λόγια συμπόνιας, στοργής και αγάπης για τα «ταξικά αδέρφια» των εγχώριων «αλληλέγγυων» των Βορείων Προαστίων και άλλων παρόμοιων σε δομή περιοχών, η θέση του… χειροτέρεψε σφόδρα.
Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί μια ανηλεή επίθεση από τους εκ του ασφαλούς «καθωσπρεπιστές», οι οποίοι «νιώθουν» τα βάσανα των «προσφύγων» από απόσταση ασφαλείας και μέσα από την άνεση των ευρύχωρων σπιτιών τους. Ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι το επόμενο θύμα της «πολιτικής ορθότητας», η παράνοιά της είναι πραγματικά απερίγραπτη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com