Translate

Βλ. Πούτιν: «Το πυρηνικό πρόβλημα της Βόρειας Κορέας είναι πολύ σοβαρό, όμως πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας»

Αποτέλεσμα εικόνας για πουτιν  κορεαΟ πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε σήμερα όλες τις πλευρές «να κρατήσουν την ψυχραιμία τους» στο θέμα της Βόρειας Κορέας, στη συνάντηση που είχε με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του, τον Μουν Τζάε-Ιν, στο περιθώριο της συνόδου της G20 στο Αμβούργο.
«Το πυρηνικό πρόβλημα της Βόρειας Κορέας είναι πολύ σοβαρό. Όμως πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, πρέπει να είμαστε πραγματιστές και να ενεργήσουμε με λεπτότητα», σημείωσε ο Πούτιν.
Την Πέμπτη η Ρωσία μπλόκαρε στον ΟΗΕ ένα σχέδιο ψηφίσματος που προωθούσαν οι ΗΠΑ με το οποίο ζητούσαν να επιβληθούν "σημαντικά μέτρα" σε βάρος της Βόρειας Κορέας. Η Μόσχα δικαιολόγησε αυτή τη στάση της υποστηρίζοντας ότι ο πύραυλος που εκτόξευσε την Τρίτη η Πιονγκγιάνγκ ήταν μέσου βεληνεκούς και όχι διηπειρωτικός, όπως αναφερόταν στο κείμενο.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε σήμερα όλες τις πλευρές «να κρατήσουν την ψυχραιμία τους» στο θέμα της Βόρειας Κορέας, στη συνάντηση που είχε με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του, τον Μουν Τζάε-Ιν, στο περιθώριο της συνόδου της G20 στο Αμβούργο. «Το πυρηνικό πρόβλημα της Βόρειας Κορέας είναι πολύ σοβαρό. Όμως πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, πρέπει να είμαστε πραγματιστές και να ενεργήσουμε με λεπτότητα», σημείωσε ο Πούτιν. Την Πέμπτη η Ρωσία μπλόκαρε στον ΟΗΕ ένα σχέδιο ψηφίσματος που προωθούσαν οι ΗΠΑ με το οποίο ζητούσαν να επιβληθούν "σημαντικά μέτρα" σε βάρος της Βόρειας Κορέας. Η Μόσχα δικαιολόγησε αυτή τη στάση της υποστηρίζοντας ότι ο πύραυλος που εκτόξευσε την Τρίτη η Πιονγκγιάνγκ ήταν μέσου βεληνεκούς και όχι διηπειρωτικός, όπως αναφερόταν στο κείμενο.                     πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com