Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ!Ο ιδιοκτήτης δεν είχε να κάνει με τουρίστες αλλά…

Το τσιπουράδικο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και ο ιδιοκτήτης έτριβε τα χέρια του. Λίγη ώρα αργότερα το κλίμα άλλαξε…
Με βερμούδες, σαγιονάρες, σακίδια στην πλάτη και χαλαρή διάθεση.
Ετσι εμφανίστηκαν και στον Βόλο οι λεγόμενοι εφοριακοί «τουρίστες» που από χθες το μεσημέρι διενεργούν ελέγχους σε καταστήματα εστίασης της πόλης, για την έκδοση αποδείξεων και την ύπαρξη μηχανημάτων POS. Η παρέα που κάθισε χθες το μεσημέρι σε τραπέζι σε τσιπουράδικο της πόλης, θύμιζε παρέα εκδρομέων. Έπιασαν τραπεζάκι, παρήγγειλαν τσιπουράκι και συζητούσαν χαλαρά. Κανείς, θαμώνες ή καταστηματάρχης δεν υποπτεύτηκε ότι δεν ήταν απλοί πελάτες.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έμοιαζαν περισσότερο με τουρίστες. Ντυμένοι καλοκαιρινά, με βερμούδα, σαγιονάρα και φέροντας μαζί τους σακίδια, κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι και να αιφνιδιάσουν όταν αποκάλυψαν την ταυτότητά τους στον υπεύθυνο του καταστήματος, ξεκινώντας ελέγχους για την έκδοση αποδείξεων και την ύπαρξη μηχανήματος POS. Έγιναν μάλιστα αντιληπτοί και από θαμώνες, όταν προχώρησαν σε ελέγχους σε διπλανά τραπέζια για να διαπιστώσουν αν είχαν κοπεί αποδείξεις.
Άμεσα στην αγορά έπεσε… σύρμα. Καταστηματάρχες βρίσκονταν σε επαγρύπνηση για την εξυπηρέτηση εφοριακών «τουριστών» και την έκδοση όλων των αποδείξεων στα καταστήματά τους. Σημειώνεται ότι ήδη από τις αρχές Ιουλίου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου του έτους 2017, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αποφάσισε «την εντατικοποίηση της διενέργειας μερικών επιτόπιων ελέγχων, τόσο για τον έλεγχο εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων, της τήρησης των βιβλίων και της έκδοσης των φορολογικών στοιχείων, όσο και για την καταγραφή πληροφοριών για τη συμπεριφορά των φορολογουμένων, οι οποίες καταχωρούνται και αξιοποιούνται για τη διενέργεια περαιτέρω ενεργειών της Φορολογικής Διοίκησης, με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό της αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης για φορολογούμενους που ασκούν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή διακινούν αγαθά».
Για τη διενέργεια των ελέγχων κρίθηκε αναγκαία η «επιστράτευση» εφοριακών, που εμφανίζονται ως πελάτες και φορώντας τα… καλοκαιρινά τους αντί για των γνωστών επίσημων ενδυμάτων που τους «πρόδιδαν». Οι έλεγχοι γίνονται σε 24ωρη βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα και θα συνεχιστούν έως και τον Σεπτέμβριο, με σκοπό την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr / crashonline

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.