Translate

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ… ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ «ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ»

Σύμφωνα με το Jewish Telegraphic Agency, o πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ουγγαρία απαίτησε από την εθνική κυβέρνηση της χώρας να σταματήσει την εκστρατεία «δυσφήμησης» κατά του σιωνιστή
αρχιτοκογλύφου ''ρεπτιλιανού'' Τζωρτζ Σόρος (με πινακίδες που τον απεικονίζουν να χαμογελάει χαιρέκακα και γράφουν «ας μην επιτρέψουμε στον Σόρος να γελάσει τελευταίος»), γιατί προκαλείται… αντισημιτικό κλίμα στην χώρα. Ιδού και οι σχετικές δηλώσεις του πρεσβευτή του Ισραήλ, Yossi Amrani:
«Είναι ηθική μας ευθύνη να φωνάξουμε και να καλέσουμε τις αρμόδιες αρχές να ασκήσουν την εξουσία τους και να τερματίσουν τον κύκλο αυτό. Καλώ τους συμμετέχοντες στην τρέχουσα εκστρατεία με πινακίδες και τους υπεύθυνους γι’ αυτήν να επανεξετάσουν τις συνέπειες. Προς το παρόν, πέρα από την πολιτική κριτική ενός συγκεκριμένου ατόμου, η εκστρατεία όχι μόνο προκαλεί θλιβερές αναμνήσεις αλλά σπέρνει επίσης μίσος και φόβο».
Ωστόσο, εθνικά υπερήφανη ήταν η απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών της Ουγγαρίας προς τους σιωνιστές: «Όπως και το Ισραήλ, η Ουγγαρία παίρνει μέτρα εναντίον όσων εκπροσωπούν κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της».
Είναι μετά να μην λυσσάνε με την Ουγγαρία οι παγκόσμιοι τύραννοι;                                                                               ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com