Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Ακόμη 700 μέρες στην κυβέρνηση -H τύχη είναι γυναίκα και είναι με το μέρος των τολμηρών...

Έχουν ακόμη 700 μέρες στην εξουσία!
Ικανός χρόνος για να ξεπαστρέψουν όλους τους αντιπάλους τους με τη βοήθεια της Μέρκελ και του αριστερού Θεού!
Αλλωστε, ένας μετά τον άλλον οι αντίπαλοί τους παραδίνονται στους Τσίπρα-Πολάκη εκτός και αν τους προλάβει ο Αγιος Πέτρος.
Τα 2 χρόνια ως τις εκλογές του 2019 είναι πολύ μεγάλο διάστημα κι αν αναρωτηθείς γιατί ούτε ένας Ελληνας διαδηλωτής κατά της κυβέρνησης δεν έχει κατασκηνώσει στη πλατεία Συντάγματος αντιλαμβάνεστε ότι έχουν όλο το πεδίο ελεύθερο μπροστά τους για να κάνουν παιγνίδι και τον Πολάκη ασυγκράτητο.
Ποιος θα το πίστευε όταν κέρδισαν τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 ότι θα έφταναν σαν κυβέρνηση ως το καλοκαίρι του 2017 με Βαρουφάκη, capital controls και δημοψηφίσματα.
Με μια πορεία στα άκρα και τα γκάζια στην τσίτα αλλά και στην κόψη του ξυραφιού.  Ο Τσίπρας έχει λοιπόν 2 ακόμη χρόνια στην εξουσία για να γυρίσει τούμπα τις δημοσκοπήσεις και να ξανακερδίσει τις εκλογές. Αλλωστε τα δύσκολα για τον Σύριζα πέρασαν κι΄αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι αντίπαλοί του.
Η κυβέρνηση έχει μπροστά της δύο χρόνια πεδιάδα-ανέφελα με τους οπαδούς της ΝΔ να χτυποκαρδούν κάθε φορά που σκάει μια μεγάλη υπόθεση και ο Κυριάκος αμήχανος μένει πίσω και αφήνει σε άλλους την πρωτοβουλία.
Παρά τις 15 μονάδες διαφορά που δίνει ο Αλαφούζος (ο οποίος χθες ήταν θανάσιμος εχθρός του Μαρινάκη και σήμερα αδελφικός φίλος) αντιλαμβάνεστε ότι η αξιοπιστία των παραδοσιακών ΜΜΕ που απέμειναν είναι αντίστοιχη με τα εφήμερα συμφέροντα των μηντιαρχών. Δηλαδή απίδια μάντολες.
Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα πρέπει από εδώ και στο εξής να κάνουν ολέθρια λάθη για να δώσουν άνετη νίκη στον Κυριάκο. Την ίδια στιγμή στο καραμανλικό στρατόπεδο υπάρχουν ζυμώσεις και πολύ σύντομα θα λάβει σάρκα και οστά και το κόμμα, το γνήσιο, το καραμανλικό.
Τα ίδια χάλια και στο ΠΑΣΟΚ με την Φώφη να έχει γαντζωθεί στην καρέκλα και το πιο πιθανό είναι τελικά να μην κάνει ούτε εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού από τη βάση.Και στο χώρο της κεντροαριστεράς είναι σχεδόν απίθανο να μην υπάρξει νέο κόμμα.
Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ακούγεται έντονα το όνομα του Νίκου Χριστοδουλάκη.
Ο Τσίπρας λοιπόν από εδώ και στο εξής έχει ως μόνο αντίπαλο τον κακό εαυτό του. Οσοι αναρωτιούνται πως κατάφεραν Τσίπρας και Καμμένος να φθάσουν ως εδώ την απάντηση την έχει δώσει ο Μακιαβέλι:
-H τύχη είναι γυναίκα και είναι με το μέρος των τολμηρών…
Ιόλη Πιερίδη                                                               πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.