Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VIDEO μαζική εκτέλεση 18 ισλαμοπίθηκων του ISIS στη Λιβύη από τον εκλεκτό της Μόσχας – Στεγνό «καθάρισμα»

 Οι εικόνες της μαζικής εκτέλεσης 18 ισλαμοπιθήκων ISIS στη Λιβύη. Οι τζιχαντιστές, που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φοράνε πορτοκαλί στολές και είναι καθισμένοι στα γόνατα, δέχονται βροχή από
σφαίρες στο κεφάλι. Μπορούμε να πούμε πως η εκδίκηση είναι ένα «πιάτο με πολλές σφαίρες»….
Το βίντεο έρχεται εν μέσω εντάσεων μεταξύ τζιχαντιστών και δυνάμεων της Λιβύης στη Βεγγάζη μετά τη δήλωση νίκης στην ανατολική πόλη από τον ισχυρό ηγέτη Khalifa Haftar, πρώην στρατιώτη του καθεστώτος του Καντάφι και εκλεκτού της Μόσχας.
Στα ανατριχιαστικά πλάνα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος τραβά τη σκανδάλη και ποιος δίνει τις εντολές. Σύμφωνα με το Libyan Express τη σφαγή διέταξε ο Mahmoud Al-Werfalli.  Φαίνεται κάποιος να διαβάζει κάτι και οι στρατιώτες να περπατούν προς το μέρος των στόχων τους και να εξαπολύουν σφαίρες με εντολή του ηγέτη τους.
Οι φερόμενοι ως μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πέφτουν στο έδαφος αλλά οι εκτελεστές τους δεν σταματούν να πυροβολούν. Φεύγουν τελικά σχηματίζοντας κοινό μέτωπο και ετοιμάζονται να εκτελέσουν την επόμενη σειρά κρατουμένων. Ένας από τους μαχητές φαίνεται να πέφτει προς τα μπροστά σε μια προσπάθεια να ξεγελάσει τους εκτελεστές.
Όταν το κατάλαβαν, τον σήκωσαν ξανά στα γόνατα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Η ακολουθία συνεχίστηκε μέχρι να εκτελεστούν και οι 18 τζιχαντιστές.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,