Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αεροπορική «αρμάδα» των ΗΠΑ αναχαίτισαν ρωσικά μαχητικά στην Βαλτική vid

Μια μίνι αμερικανική αεροπορική «αρμάδα» αναχαίτισαν ρωσικά μαχητικά πάνω από τη Βαλτική όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό
Πεντάγωνο. Τα αεροσκάφη όπως έγινε γνωστό πραγματοποιούσαν πτήση στο πλαίσιο της άσκησης BALTOPS (Baltic Operations).
Πιο συγκεκριμένα ο αμερικανικός αεροπορικός σχηματισμόςαποτελείτο από ένα αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού KC-135 Stratotanker το οποίο συνοδευόταν από δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1 καθώς και ένα B-52.
Η παραπάνω αναχαίτιση δεν ήταν η μοναδική, ήταν όμως ο μεγαλύτερος σχηματισμός αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών που έχει καταγραφεί πάνω από την Βαλτική.
Στις 6 Ιουνίου ρωσικά μαχητικά Su-27 είχαν αναχαιτίσει ένα B-52 στην ίδια περιοχή με το ΝΑΤΟ να χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά των Ρώσων πιλότων ως «επαγγελματική».
Η άσκηση BALTOPS η οποία διεξάγεται στην Βαλτική πρόκειται να λήξει στις 16 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή 5600 προσωπικού από 12 χώρες του ΝΑΤΟ (Βέλγιο, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Βρετανία και ΗΠΑ ενώ ακόμη συμμετέχουν και οι Φινλανδία και Σουηδία.                                                                 ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.