Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ισλαμικές μαντήλες στα Ελληνόπουλα – Απίστευτες εικόνες από δημοτικό σχολείο vid

PROPAGANDA - Χαμός σε όλη την Ευρώπη με την είσοδο των μουσουλμανόπουλων στα σχολεία. Στην Γερμανία άλλαξαν ολόκληρο σύστημα σε σχολείο, ενώ στην Ελλάδα έβαλαν στα Ελληνόπουλα ισλαμικές μαντήλες.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η διεύθυνση του σχολείου Maria-Sibylla-Merian στο Μπόχουμ αποφάσισε να διαλύσει ολόκληρο επίπεδο τάξης, προκειμένου να ενσωματώσει 27 μουσουλμανόπουλα σε νέες τάξεις που δημιουργήθηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες της σχολικής διεύθυνσης, διαλύεται ολόκληρο το 8ο επίπεδο μάθησης, προκειμένου να μοιραστούν τα παιδιά των μουσουλμάνων, καθώς με το υπάρχον σύστημα αυτό κατέστη αδύνατο.
Μάλιστα δεν δημιουργήθηκαν ξεχωριστές τάξεις για αυτά τα παιδιά, αλλά για λόγους, όπως μεταδίδεται από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό WDR, «κοινωνικής δικαιοσύνης» αποφασίστηκε το ανακάτεμά τους με άλλα παιδιά.
Τα πάντα για τους μουσουλμάνους μετανάστες!
Στην Ελλάδα βέβαια έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο!
Όπως διαβάσετε νωρίτερα στο el.gr, σε δημοτικό σχολείο των Τρικάλων, στο τέλος της σχολικής εορτής βγήκαν οι....χορεύτριες οριεντάλ, λικνίζοντας το κορμί τους σε ανατολίτικους ρυθμούς!
Μεγάλη μερίδα του κοινού μάλιστα τις αποθέωνε, ωστόσο μερίδα γονέων έσπευσε να διαμαρτυρηθεί έντονα για την παρουσία των ημίγυμνων χορευτριών μπροστά στα ίδια τους τα παιδιά.
Όλως τυχαίως οι χοροί παρέπεμπαν σε Ισλάμ.
Αυτό που έγινε σε δημοτικό σχολείο στον Χολαργό όμως ξεπέρασε και τα Τρίκαλα.
Στο 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-παράσταση υπέρ των «προσφύγων και μεταναστών».
Οι μαθητές και μαθήτριες της 2ου Δημοτικού ντύθηκαν σε ισλαμικό στυλ και τα κοριτσάκια  φόρεσαν ισλαμικές μαντήλες.
Έπαιζαν και τραγούδια, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά και οι γονείς.                                                                      EL,gr

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.