Translate

Περί Ερπετοειδών - Ντέιβιντ Άικ vid

Ο Ντέιβιντ Άικ, Βρετανός, είναι από τους ελάχιστους μη-επιστήμονες ερευνητές που με λογικούς συνειρμούς, με μεθοδική έρευνα και ενστικτώδη κατεύθυνση προς την πραγματική αλήθεια του γήινου μικρο-κόσμου μας, έφτασε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι θέλουν να
πιστεύουμε ότι η μοναδική μας επιλογή ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!! είναι να ζούμε μόνιμα, για πάντα, μέσα σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από φόβο, καταπίεση, πολέμους, φτώχια και πνευματική ένδοια.

Σε έναν κόσμο ισόβιων σκλάβων, τον οποίο κάποιοι κατασκεύασαν για μας - όπως ο κτηνοτρόφος το μαντρί για τα γελάδια - μας επέτρεψαν να λαμβάνουμε μια μερίδα γνώσης απλά για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους Αφέντες, μας επέτρεψαν να έχουμε τροφή, στέγη, ρούχα και να ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για ελπίδα ουσιαστικής αλλαγής προς το καλύτερο, διότι απλά δεν υπάρχει καμία.

Ο Ντέιβιντ έχει μια εντελώς διαφορετική γνώμη και την εκθέτει με κάθε δυνατό τρόπο από το 1990, ανεξάρτητα από την γελοιοποίηση που του έγινε τα πρώτα χρόνια, ανεξάρτητα από την ασθένεια των χεριών του, ανεξάρτητα από τις μάχες που έδινε ενάντια σε κάθε δόγμα και κάθε πίστη. Σήμερα, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, όλα δείχνουν πως ο Ντέιβιντ Άικ, είχε δίκιο. Μαζί του άρχισαν πλέον να συμφωνούν όλοι. Όλοι εκτός από τους Αφέντες αυτού του κόσμου.




πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com