Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στην Βαλτική το πυραυλικό σύστημα THAAD – Ανεξέλεγκτες καταστάσεις ζει ο πλανήτης


Σύμφωνα με πληροφορίες στο λιθουανικό λιμάνι της Klaipeda έφτασε πλοίο τύπου ro-ro που μετέφερε αμερικανικό πολεμικό υλικό συμπεριλαμβανομένου οχήματος που συνήθως μεταφέρει πυραύλους THAAD .
Στο λιμάνι εκτός των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης M2 Bradley, των αρμάτων μάχης  M1Α2 Abrams, και των ARV M88, Ρώσοι ειδικοί παρατήρησαν κάτι τρομακτικά σημαντικό .   (ΣΧΕΤΙΚΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ)
Μαζί με αυτά, αποβιβάστηκε ειδικό όχημα  M1075 το οποίο είναι το όχημα που μεταφέρει πυραύλους THAAD, ενώ υπήρχαν και  μεγάλα κιβώτια που ήταν  καλυμμένα και εμπεριείχαν  κομμάτια του πυραυλικού συστήματος THAAD.
Οι Ρώσοι που το κατέγραψαν ήταν πράκτορες της GRU με ειδικότητα στα αμερικανικά οπλικά συστήματα και γνωρίζουν τι ακριβώς κατέγραψαν , αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.Αυτό το ειδικό όχημα διαθέτει  σασί πολλαπλών χρήσεων της Oshkosh Truck Corporation. Είναι το ακριβώς το ίδιο που μεταφέρει πάντα το αμερικανικό  σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας THAAD.
Μια τέτοια μεταφορά αυτού ειδικά του οχήματος  φαίνεται πολύ παράξενη και είναι πιθανό το ΝΑΤΟ να μετέφερε πυραύλους αυτού του τύπου για στρατιωτικές ασκήσεις, οι οποίοι όμως θα μείνουν μόνιμα εκεί.
Ρώσοι ειδικοί αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί μεταφέρουν κομμάτι κομμάτι τα συστήματα του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD, προφανώς για να μην γίνουν αντιληπτοί από την Μόσχα.
Τι θα συμβεί όμως αν οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκαταστήσουν και αποσυναρμολογήσουν το πυραυλικό σύστημα ;
Οδεύουμε προφανώς σε ανεξέλεγκτες και λίαν επικίνδυνες καταστάσεις οι οποίες οδηγούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Αυτή δεν ήταν  η πρώτη παρτίδα των τεθωρακισμένων οχημάτων, τα οποία έχουν μεταφερθεί στα κράτη της Βαλτικής του ΝΑΤΟ. Νωρίτερα, στις 23  Μαΐου αφίχθησαν στην Λιθουανία στρατιωτικές μονάδες  από  Νορβηγία και Ισπανία.
Όλα αυτά συμβαίνουν με φόντο τις στρατιωτικές ασκήσεις των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην περιοχή.
Υπενθυμίζουμε ότι την  Τρίτη, 6, Ιουνίου στις 7:00 GMT, ρωσικό αεροσκάφος Su-27 αναχαίτισε  αμερικανικό βομβαρδιστικό B-52 που πετούσε πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα κατά μήκος των συνόρων.
Την ίδια μέρα ρωσικά αεροσκάφη MiG-31 αναχαίτισαν αεροσκάφος ΑΦΝΣ P-3 Orion, της  Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Νορβηγίας που πετούσε στην  Θάλασσας του Μπάρεντς με ενεργά τα συστήματα παρακολούθησης  του .
Στην  Μόσχα έχει βαρέσει «κόκκινος συναγερμός», για να πιστοποιήσουν την μετακίνηση αμερικανικών πυραύλων . Αυτό όμως θα επιφέρει στην συνέχεια αντίστοιχες  μετακινήσεις ρωσικών πυραυλικών συστημάτων απέναντι από τις χώρες της Βαλτικής.
Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2016, σε συνάντηση  με τους επικεφαλής διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων, ο Ρώσος Πρόεδρος είχε δηλώσει στους δυτικούς δημοσιογράφους ότι το πυραυλικό σύστημα  THAAD είναι αρκετά ευέλικτο και μετακινείται οπουδήποτε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Όλα δείχνουν σε όλο τον πλανήτη ότι κινούμαστε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και τα «σημάδια» επιβεβαιώνονται για αυτό που έρχεται και ονομάζεται παγκόσμια σύρραξη .         ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.