Translate

Οδυρμός και πανικός στην soviet ΕΡΤ: Δυστυχώς, θα δούμε την Χρυσή Αυγή με ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά! vid

Πανικός και πόνος στο επιτελείο της κεντρικής πολιτικής εκπομπής της κρατικοδίαιτης soviet ΕΡΤ για την ραγδαία αύξηση των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Υπάρχει μια εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, η οποία λέγεται «Αίθουσα Σύνταξης». Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε ημερήσια εφημερίδα «Πριν περίπου ένα μήνα έγινε θέμα στα ΜΜΕ το γεγονός ότι η ‘’Αίθουσα Σύνταξης’’ σημείωσε τηλεθέαση 0% στα ανδρικά και γυναικεία κοινά ηλικιών 15-24!  Η κατάσταση δεν βελτιώνεται ιδιαίτερα και στις υπόλοιπες κατηγορίες, αφού στους άνδρες 25-44 φτάνει το 2,4% και στις γυναίκες των ίδιων ηλικιών το 0,8%. Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης καταγράφεται στους άνδρες άνω των 55, οι οποίοι παρακολουθούν σε ποσοστό 9,3%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος στο νεανικό κοινό της ΕΡΤ φλερτάρει με τη μονάδα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ουδείς ταράζεται στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής». Αυτά, για να αντιληφθούμε την δυναμική που έχει στο κοινό η συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία δρα ως ανεπίσημο τηλεοπτικό Γραφείο Τύπου της κυβέρνησης.
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι δημοσιογράφοι που επιμελούνται και παρουσιάζουν την εκπομπή (που συντηρείται με χρήματα ολοκλήρου του Ελληνικού Λαού, ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών τοποθετήσεων) φροντίζουν να επιτίθενται και να συκοφαντούν την Τρίτη εκλογικά Πολιτική Δύναμη της Ελλάδας (και κατ’ επέκταση και τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της), μη δίνοντας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την δυνατότητα της παραμικρής πιθανότητας παρέμβασης για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Την Τρίτη 27 Ιουνίου είχαμε μια ακόμη πτυχή αυτής της αντιδημοκρατικής και λογοκριτικής στάσης της συγκεκριμένης εκπομπής, γαρνιρισμένη με ψέματα που δεν τα αντέχει ο κοινός νους. «Όλα τα λεφτά» (για να μιλήσουμε σε μια γλώσσα αρεστή σε κάποιους) ήταν η παρέμβαση του συστημικού δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο οποίος αναφερόμενος στις γνωστές δηλώσεις του Μητσοτάκη είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η αριστερά ουδέποτε είχε σχέση με την τρομοκρατία, ούτε πριν ούτε μετά από την Μεταπολίτευση!
Και οι τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου 17Ν, ΕΛΑ, ΣΠΦ, Σέχτα Επαναστατών, 1 Μάη και τόσες άλλες τι ήταν; «Ιστορικά δεν προκύπτει ποτέ και από πουθενά» (!) είπε αναφερόμενος στην σχέση της αριστεράς με την βία, αφήνοντας όλους τους τηλεθεατές «παγωτό». Πολύ χειρότερα, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κατάσταση, είπε ότι «την βία την παρήγαγε μεταπολιτευτικά ένα μέρος της εγχώριας τρομοκρατίας»! Έτσι, γενικά και αόριστα, χωρίς να μας πει το ιδεολογικό και θεωρητικό υπόβαθρο των εγκληματιών της «εγχώριας τρομοκρατίας». Τι να πει, άλλωστε; Ότι η βία αυτή ήταν αποκλειστικά αριστερή; Μάλιστα, με απύθμενο θράσος, είπε ότι αυτή την βία «όλοι την έχουμε καταδικάσει. Και τα πολιτικά κόμματα στο σημερινό κοινοβουλευτικό σύστημα, πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενδεχομένως, την έχουν καταδικάσει» (!) δείχνοντας το πόσο εμφανή παραπληροφόρηση και λάσπη παρέχει. Και όμως, αυτός ο τύπος θέλει να λέγεται «αντικειμενικός δημοσιογράφος»
Πολύ περισσότερο ενδιαφέρον, όμως, έχει η πολιτική εκτίμηση που κάνει ο τόσο ανησυχών Κοτρώτσος για το που μπορεί να φτάσει η εκλογική επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κρούοντας μάλιστα και τον κώδωνα του κινδύνου για το ότι πολύ πιο πιθανό είναι να πάρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφους από τη ΝΔ παρά να γίνει το αντίστροφο. Παραδέχεται έντρομος ότι όλες οι συστημικές δημοσκοπήσεις φέρνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην τρίτη θέση και ότι όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα «μπορούν να λειτουργήσουν πραγματικά υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να την δούμε με ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά»!
Όση χολή κι αν χύνουν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Κοτρώτσος και η συνομοταξία του, βλέπουν το αυτονόητο και το επισημαίνουν, έστω και με μορφή ανησυχητικής προειδοποίησης, ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δυναμώνει την κοινωνική και εκλογική επιρροή του ολοένα και περισσότερο στον Ελληνικό Λαό
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com