Translate

Ομολογία Μουζάλα: “Hot spot” η Ελλάδα - Εδώ θα μείνουν 25.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες! ΤΙ 25; ΒΑΛΕ ΜΙΣΟ ΜΥΡΙΟ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ!

Ξεκάθαρη ομολογία μονιμοποίησης (και ως εκ τούτου νομιμοποίησης;) των «προσφύγων» έκανε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος, σε χθεσινή συνέντευξή του, αποκάλυψε πως 20.000 με 25.000 «πρόσφυγες» θα παραμείνουν στην
Ελλάδα υπό την προϋπόθεση να διατηρηθεί η συμφωνία Ευρώπης - Τουρκίας.
Ενδιαφέρον, επίσης, έχει μια ακόμη ομολογία του. Το ότι δηλαδή «το 70% - 80% είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες. Όποιος έρχεται κάνει αίτηση ασύλου και από εκείνη τη στιγμή η υπηρεσία πρέπει να κρίνει αν είσαι οικονομικός μετανάστης ή πρόσφυγας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
25.000 λαθρομετανάστες θα μείνουν σε μόνιμη πλέον βάση στην Χώρα μας (με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό), ενώ καταρρίπτεται και ο μύθος των προσφύγων, καθώς ο ίδιος ο Μουζάλας παραδέχεται ότι το 80% των «προσφύγων» είναι «οικονομικοί μετανάστες», στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή λαθρομετανάστες.
Η αποκάλυψη αληθειών από τον Μουζάλα, οι οποίες ήσαν γνωστές στο ευρύ κοινό εξαρχής, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση τα προβλήματα που γεννά η συνεχώς αυξανόμενη λαθρομετανάστευση, με δεδομένο ότι η στάση μονιμοποίησης -νομιμοποίησης 25.000 «προσφύγων» δίνει ένα σχετικό μήνυμα και σ΄άλλους επίδοξους «επισκέπτες» της Πατρίδας των Ελλήνων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com