Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΛΕΠΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ; όπως κάνουν οι globalistes)

Αποτέλεσμα εικόνας για σοροσ συριζα
«Σας ανακοινώνω ότι θέτω σε λειτουργία σήμερα ένα σάιτ στο ίντερνετ το οποίο αποκαλώ ‘Πατριωτικό Δάνειο’ (www.empruntpatriotique.fr) και ζητάω από το σύνολο των ψηφοφόρων μας να μας δανείσουν τα χρήματα για να χρηματοδοτήσουμε τις βουλευτικές εκλογές», δήλωσε η Μαρίν Λεπέν.
Όπως βλέπουμε, η αποκλεισμένη από κάθε πιθανή και απίθανη πηγή χρηματοδότησης (ακόμα και οι τράπεζες αρνούνται να της δώσουν δάνειο, ενώ δίνουν σ’ όλους τους άλλους…) Μαρίν Λεπέν, ζητάει δανεικά από τους ψηφοφόρους της, για να βγάλει τις εκλογές της 11ης Ιουνίου.
Και κάτι συριζοειδή που γράφουν κοροϊδευτικά σχόλια –ενώ τα παίρνουν αβέρτα από τον Σόρος και τα νεοταξίτικα «ιδρύματα» της Αμερικής- καλά θα κάνουν να το βουλώσουν!           πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.