Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από τη Συρία ξεκίνησε ο παγκόσμιος πόλεμος των Drone ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία που αλλάζει τα δεδομένα στο πεδίο της μάχης


Σμήνη από εξοπλισμένα UCAV  MIGA ετοιμάζει η Μόσχα για τον πόλεμο των drone με την πρόβα τζενεράλε να γίνεται στη Συρία ενώ ο Τραμπ ζητά όπλα κατά όλων των τύπων  των εναέριων συστημάτων σε
μια διαμάχη για τα νέα εναέρια συστήματα μάχης που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο παγκόσμιο πεδίο μάχης.   
Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )Η ρωσική εταιρία «MiG» ανακοίνωσε ότι  έχει αναπτύξει εξοπλισμένα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα ικανά  να εκτελούν  αποστολές αναγνώρισης, ηλεκτρονικού πολέμου, και επιθέσεις με πυραύλους  σε εχθρικούς στόχους, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης.
Ο γενικός διευθυντής της ρωσικής εταιρείας  «MiG» Ilya Tarasenko είπε στους δημοσιογράφους σχετικά με το τεχνολογικό επίτευγμα του ρωσικού επιθετικού  μη επανδρωμένου αεροσκάφους, που θα αλλάξει το δεδομένα στο πεδίο της μάχης.«Σε αυτούς τους τρεις τομείς [τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν αποστολές αναγνώρισης,  ηλεκτρονικού πολέμου, και να εξουδετερώνουν εχθρικούς στόχους] . Μπορώ να αποκαλύψω το μυστικό, το νέο ρωσικό DRONE θα  μπορεί να συνδυάσει όλες αυτές τις λειτουργίες»,είπε ο Tarasenko στην εφημερίδα Kommersant».Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήδη έχουν κατασκευαστεί τα πρωτότυπα, μετά την απόφαση να συνεχιστεί η χρηματοδότηση. Έχουμε ξεκινήσει πολλά προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης. Για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα των νέων  drone, θα απαιτηθούν  πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ρούβλια. Φυσικά, αυτό θα απαιτήσει  μια κύρια πηγή χρηματοδότησης »,  είπε ο Tarasenko.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η εντολή του  Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας αφορά εξοπλισμένα με πυραύλους μακρού βεληνεκούς  UAV με εκτιμώμενο βάρος απογείωσης περίπου 20 τόνων .
Όλες οι υπερδυνάμεις (Κίνα, ΗΠΑ, Ρωσία), προετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτό το θέμα και σύντομα θα δούμε εικόνες που παραπέμπουν  σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας .
Αυτό το βαρύ μη επανδρωμένο αεροχήμα , σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι σε μια σειρά συστημάτων που θα επιχειρούν  μαζί με το νέο μαχητικό αεροσκάφος PAK FA, παρέχοντας πρωτόγνωρες δυνατότητες  στο τομέα των πληροφοριών , της επιτήρησης, του ηλεκτρονικού πολέμου και των αποστολών κρούσεως σε σχέση με τα όπλα του σκάφους, αναφέρει ο Tarasenko.
Από την άλλη πλευρά  η κυβέρνηση Τραμπ ζήτησε από τις κατασκευάστριες εταιρείες να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα στον τομέα εξουδετέρωσης των drone όλων των τύπων.
Ο ίδιος ζήτησε επισταμένα την κατοχή οπλικών συστημάτων άμεσης εξουδετέρωσης drone φοβούμενος μαζικό τρομοκρατικό κτύπημα στις ΗΠΑ και στο Λευκό Οίκο , σύμφωνα με το αμερικανικά δημοσιεύματα. 
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιθυμεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση  να έχει   την εξουσία να εντοπίζει  και  να εξουδετερώνει   κάθε μη επανδρωμένο αερόχημα  που θα θεωρείται από τους ειδικούς ως απειλή.Ένα νομοσχέδιο  θα επέτρεπε  τη νόμιμη ανάληψη τέτοιας δράσης από την κυβέρνηση αναφέρθηκε από την εφημερίδα  The New York Times.
Θεωρείται ότι αποτελεί απάντηση στον  αυξανόμενο αριθμό περιστατικών που αφορούν μικρά αεροσκάφη drones να πετούν στον Λευκό Οίκο , σε αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά γύρω από αεροδρόμια όπου ενέχουν σοβαρό κίνδυνο για τα πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη.
Αναφέρονται επίσης οι δυνατότητες μαζικής χρήσης τους με βόμβες ή εκρηκτικά από τρομοκράτες. Αυτό το σενάριο αποτελεί τον εφιάλτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.  
Ταυτόχρονα, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή η «προστασία της ιδιωτικής ζωής, των πολιτικών δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών», τονίζει το δημοσίευμα .
Εκεί σε αυτήν την συζήτηση τέθηκε το θέμα της δημιουργία σμηνών UCAV  τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με πυραύλους και σύγχρονα συστήματα επιτήρησης και καταγραφής , και τα οποία θα αποτελούν τα συστήματα του νέου πεδίου μάχης .
Πρόκειται ουσιαστικά για τον παγκόσμιο πόλεμο των DRONES μικρών και μεγάλων τα οποία ήδη χαρακτηρίζουν την κοινωνική, αθλητική ζωή και τώρα και τον αμυντικό τομέα αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα τα οποία γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
Μετά από δύο μαζικούς πολέμους στην πρόσφατη ιστορία, η στρατιωτική τεχνολογία έχει προχωρήσει σημαντικά. Από έξυπνες βόμβες, σούπερ ταχύτατα  αεροσκάφη  και drones, κάνουν τον πόλεμο μια άκρως  επικίνδυνη και συνεχώς αυξανόμενη σύγκρουση για την ανθρωπότητα.   ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.