Translate

ΜΥΣΤΗΡΙΑ: Η ξύλινη βαλίτσα με τις απόκοσμες σημειώσεις

Αρχές Νοεμβρίου του 2013, ο χρήστης TramStopDan μοιράστηκε μία εμπειρία του στο Reddit, όταν ξεκλείδωσε και ανακάλυψε τα περιεχόμενα μίας ξύλινης βαλίτσας που βρήκε με τους φίλους του στο δρόμο δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων. 

Η ξύλινη βαλίτσα, περιείχε σημειώσεις, σχέδια, ζωγραφιές, κείμενα, χάρτες, τεχνικά σχέδια με αριθμημένα τμήματα και οδηγίες, και μερικά προσωπικά αντικείμενα. Όλα τους αρκετά παράξενα και ανατριχιαστικά! 

Μελετώντας μία-μία τις σημειώσεις θα παρατηρήσετε ότι ο σχεδιαστής θεωρούσε ότι υπήρχε μια προφανής ανάμειξη της θρησκείας και των εξωγήινων. Κάτι που καρφώθηκε στο μυαλό του, όπως όλα δείχνουν, μετά από ένα παράξενο συμβάν που πιθανόν βίωσε ο ίδιος στην Tampa της Φλόριντα, το 1977. 


Το περιεχόμενο, πάντως, δείχνει έναν μορφωμένο άνθρωπο, κάποιον που ήξερε τι έκανε, και όχι έναν τρελό που αποτύπωνε ασυναρτησίες, γνώστη ζωγραφικής, σχεδιασμού και μηχανικής, με εμφανή εμμονή στα όντα που εμφανίζονται στη Βίβλο και περιγράφονται με τέσσερα πρόσωπα. 


Μέσα στα σχέδια και τις οδηγίες, 6-7 σημαντικά αποκόμματα, ίσως προδίδουν και την χρήση του μηχανήματος που σχεδίασε. Οι κυκλικές πλαστικές ημιδιαφανές σελίδες με τα κεντραρισμένα μέρη του χάρτη της Γης, τα σχέδια του παράξενου μηχανήματος και το τεχνικό σχέδιο που μοιάζει με αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, ίσως να μαρτυρούν ότι το μηχάνημα που παρουσιάζει δεν ήταν τελικά τμήμα του ιπτάμενου σκάφους του Ιεζεκιήλ (όπως πίστευαν πολλοί αρχικά), αλλά μηχανή εκπομπής κάποιου σήματος που αν εκπεμφθεί από τα τρία συγκεκριμένα σημεία στο χάρτη θα απλωθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τι σήμα; Ένα σήμα για εμάς; ή για τα όντα που γράφει η Βίβλος; Άγνωστο, μιας και δεν αναφέρεται πουθενά στις σημειώσεις! 


Όσο κι αν έψαξε ο Dan δεν μπόρεσε να βρει κάποιο όνομα μάρτυρα του περιστατικού της Tampa, καμία κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία του σχεδιασμού και κανέναν να δηλώνει ως κάτοχος της βαλίτσας. Ίσως, ο άγνωστος σχεδιαστής του περιεχομένου να μην βρίσκεται πια ανάμεσα μας για να ανταποκριθεί και πριν ''φύγει'' αποφάσισε να αφήσει τη βαλίτσα στη προστασία της τύχης... (Έρευνα: Harris Koutsiaftis)
 

           Δείτε ολόκληρο το περιεχόμενο του κουτιού, εδώ.
πηγη                                                                                    πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com