Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρέμβαση Β.Πούτιν ενόψει πλανητικών εξελίξεων: «Έχουμε στοχοποιήσει όλες τις εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ»

Σε ξαφνική βαρυσήμαντη δήλωση προέβη ο Β.Πούτιν ενόψει των παγκόσμιων εξελίξεων: «Έχουμε στοχοποιήσει όλες τις εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ».
«Υποτελή» αποκαλεί ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin τα μέλη του ΝΑΤΟ σε σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε στον διάσημο αμερικανό σκηνοθέτη Oliver Stone, ΕΔΩ ενώ παραδέχεται ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν βάλει στο στόχαστρο τις Νατοϊκές εγκαταστάσεις σε πρώην σοβιετικά εδάφη προειδοποιώντας ότι η κατάσταση γίνεται πιο «τεταμένη».
Σε ένα διαφημιστικό σποτ για τις συνεντεύξεις Putin, ένα ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί στις 12 Ιουνίου, ο Ρώσος πρόεδρος δηλώνει «το ΝΑΤΟ είναι απλώς ένα όργανο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής», και ότι οι χώρες που εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ έγιναν «υποτελείς» των ΗΠΑ.
«Μόλις μια χώρα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, είναι δύσκολο να αντισταθεί στην πίεση των ΗΠΑ» υποστηρίζει ο Putin. «Και ξαφνικά οποιοδήποτε σύστημα όπλων μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτή τη χώρα. Ένα αντιβαλλιστικό σύστημα, νέες στρατιωτικές βάσεις και, αν χρειαστεί, νέα επιθετικά συστήματα» αναφέρει δε, αφήνοντας αιχμές για την ανάπτυξη οπλικών συστημάτων σε πρώην Σοβιετικές χώρες που εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ. Η Ρωσία έχει καταδικάσει την επέκτασή της Συμμαχίας προς ανατολάς.
«Πρέπει να στοχεύουμε τα πυραυλικά μας συστήματα σε εγκαταστάσεις που μας απειλούν… Η κατάσταση γίνεται πιο τεταμένη» δήλωσε ο Putin. «Η κατάσταση γίνεται πιο τεταμένη» προειδοποίησε.
Στα διαφημιστικά σποτ, ο Putin προειδοποιεί ακόμα ότι ένας πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας θα οδηγήσει σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. «Δεν νομίζω ότι κάποιος θα επιβιώσει σε μια τέτοια σύγκρουση» αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Γιατί αντιδρούμε τόσο έντονα στην επέκταση του ΝΑΤΟ; Βασικά καταλαβαίνουμε την αξία -ή την έλλειψη αξίας- και την απειλή αυτής της οργάνωσης» πρόσθεσε.
Η συνέντευξη γυρίστηκε μήνες πριν το Μαυροβούνιο γίνει το 29ο μέλος της Βορειοανατολικής Συμμαχίας την περασμένη Δευτέρα. Το πρώην γιουγκοσλαβικό κράτος έχει μια πολιτισμική συγγένεια με τη Ρωσία μέσω κοινών σλαβικών και ορθόδοξων χριστιανικών ριζών, ενώ η Μόσχα καταδίκασε την ένταξή της ως «εχθρική πορεία». pentapostagma

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.