Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είναι επικίνδυνοι! Γαβρόγλου: Τα ναρκωτικά και οι βανδαλισμοί των παρακρατικών στα πανεπιστήμια είναι… «ιδεολογική ζύμωση»


Το ότι οι συριζαίοι είναι επιεικώς επικίνδυνοι και δεν έχουν καν την στοιχειώδη σύνδεση με την πραγματικότητα το γνωρίζαμε ήδη. Θα περιμέναμε, όμως, από τον Γαβρόγλου ο οποίος έχει βρεθεί μέσα στα Πανεπιστήμια να είχε μια έστω και επιφανειακή επαφή σχετικά με την
ανομία και την ασυδοσία που επικρατεί, με την ανοχή των πρυτανικών αρχών και την ενοχή των πολιτικάντηδων. Αυτό, απ’ ό,τι φαίνεται δεν ισχύει καθόλου.
Σε συνέντευξή του σε αριστερίστικο ραδιοφωνικό σταθμό ο Γαβρόγλου υπεραμύνθηκε την δράση των παρακρατικών και την τρομοκρατία που επιβάλλουν στους χώρους των πανεπιστημίων. Για να θυμίσουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, που δεν αποτελεί την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα, σας παραθέτουμε ένα παλαιότερο βίντεο με την… παρέμβαση αναρχικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών ενάντια σε υπερήλικα νομπελίστα, τον οποίο ονόμασαν… φασίστα:
mpakis products lw 720x90 Επί τέτοιων παρεμβάσεων και της δράσεως τέτοιων παρακρατικών ομάδων, ο Γαβρόγλου είπε: "Το Πανεπιστημιακό Άσυλο είναι δηλωτικό των αγώνων που κάναμε για τον πλουραλισμό στα Πανεπιστήμια. Τα Πανεπιστήμια είναι χώροι ιδεολογικών ζυμώσεων".
Και, βεβαίως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι μονάχα αυτά, αφού πολλάκις έχουν ανακαλυφθεί εντός των Πανεπιστημίων ναρκωτικά και όπλα, ενώ κοινό μυστικό είναι ότι αποτελούν άντρα εγκληματιών, πέρα από ναούς της γνώσης.
Ο λόγος για την εκφορά αυτών των επικίνδυνων φράσεων είναι νομοθέτημα του Σύριζα, το οποίο θα έρθει στην Βουλή τις επόμενες ημέρες, μέσω του οποίου θα επαναφέρεται και τυπικά το πανεπιστημιακό άσυλο, το οποίο υποτίθεται ότι καταργήθηκε με παλαιότερο νόμο, αλλά συνέχισε επί της ουσίας να ταλανίζει την Ελληνική Κοινωνία, αφού καμία κυβέρνηση δεν είχε το πολιτικό σθένος να το καταργήσει στην πράξη, επιτρέποντας στην Αστυνομία να επέμβει εμπρός σε αυτόφωρες κακουργηματικές πράξεις.
Τόσο οι συριζαίοι, όσο και οι νεοδημοκράτες προκάτοχοί τους, επί των κυβερνήσεων των οποίων καιγόταν η Αθήνα κάθε δυο μέρες και τώρα έχουν το θράσος να μιλάνε για "νόμο και τάξη", είναι επικίνδυνοι για τους Έλληνες.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.