Translate

Σφοδρή προσωπική επίθεση Β.Σόιμπλε κατά Α.Τσίπρα και... Ελλήνων εφοπλιστών!

Eπίθεση στην ελληνική κυβέρνηση και τους Ελληνες εφοπλιστές, πραγματοποίησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας σήμερα σε συνέδριο της κρατικής
τηλεόρασης της Γερμανίας, ZDF
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι  "Η κυβέρνηση της Ελλάδας επιμένει να φορτώνει το βάρος στους αδύναμους.. Ο πρωθυπουργός τους, ο Αλέξης Τσίπρας,αναδείχθηκε στην εξουσία, υποσχόμενος να καταργήσει τα προνόμια για τους εφοπλιστές, αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα".
Οι εφοπλιστές είναι ο συνήθης στόχος του Βερολίνου που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η ελληνική ναυτιλία έχει "πατήσει" την γερμανική σε παγκόσμιο επίπεδο και όποτε επιχείρησαν να στήσουν επιτυχημένες εφοπλιστικές εταιρείες, "πάτωσαν".
Μόνο τυχαία δεν είναι η επίθεση του εμμονικού Β.Σόιμπλε κατά της χώρας και της πολιτικής της ηγεσίας, (έστω και αν δεν είναι η καλύτερη...).
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας επέκρινε εκ νέου τη νομισματική πολιτική της ΕΚΤ, λέγοντας πως είναι «σίγουρα κατάλληλη» για ορισμένα μέλη της ευρωζώνης, αλλά ελαφρώς «χαλαρή» για τη Γερμανία.Απαντώντας έμμεσα στις κατηγορίες που έχει δεχθεί για την αναλγησία που επιδεικνύει έναντι του ελληνικού λαούς, υπογράμμισε: "Μην κατηγορείτε εμένα για τις δομικές αδυναμίες του ελληνικού προγράμματος. Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να σταθεί στα πόδια της με δικά της μέσα".    PRONEWS

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com