Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πυρηνική βόμβα έτοιμη να εκραγεί η οικονομία των ΗΠΑ!


Το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι μια πυρηνική βόμβα, η έκρηξη της  οποίας θα είναι αδύνατο να εκτιμηθεί τι μέγεθος  καταστροφής  θα προκαλούσε.
Αυτό είναι το συμπέρασμα έγκυρων αναλυτών της αμερικανικής οικονομίας από την ιστοσελίδα Internationalman.
Την ίδια στιγμή το περιοδικό Politico φιλοξενεί τον  πρώην Μόνιμο Αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ Ντάγκλας Λάτε, ο οποίος  σημειώνει με «μασημένα λόγια» ότι πιθανόν επίκειται τρομοκρατική επίθεση στην χώρα μετά  το μπαράζ επιθέσεων στην Ευρώπη, για την οποία η χώρα δεν είναι έτοιμη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ on lineΕΔΩ

Η μόνη εθνική ομάδα ασφαλείας που υπάρχει είναι  10-12 υπάλληλοι του H.R. McMaster. Πολλά τμήματα έχουν το δικό τους προσωπικό ασφαλείας το οποίο θα μπορούσε να υπηρετήσει στο Τμήμα Άμυνας ή στο Υπουργείο Εξωτερικών. Στην πραγματικότητα, το λιγότερο από το 10 τοις εκατό που απαιτείται είναι στελεχωμένο», δηλώνει ο ίδιος.
Οικονομία και ασφάλεια είναι δύο βασικές προϋποθέσεις για ένα κράτος να ευρίσκεται σε σταθερότητα ενόψει πολλαπλών κινδύνων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Η έκρηξη όμως της οικονομίας στις ΗΠΑ μπορεί να προκαλέσει τεράστιες επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο αρχής γενομένης της ΕΕ.
«Παράλογη ευφορία», ήταν η διάσημη φράση του επικεφαλής της Federal Reserve  Alan Greenspan  το 1996. Μετά από τις φράσεις αυτές που ηχούσαν ενάντια στη θέληση του Greenspan, ο οποίος δεν θέλησε να προβεί σε συγκεκριμένες δηλώσεις, οι επενδυτές πανικοβλήθηκαν και τα χρηματιστήρια έπεσαν κατακόρυφα.
Η Γερμανική αγορά έχασε 4%, η ιαπωνική έχασε  3%, και πάει λέγοντας . Σε μόλις 16 ώρες είχαν εξαφανιστεί  δισεκατομμύρια δολάρια.
Και  όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή οι επενδυτές θεώρησαν ότι  τα λόγια του προέδρου της Federal Reserve αποτελούσαν πρόθεση να αυξήσει τα επιτόκια.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  Internationalman, το ιστορικό αυτό επεισόδιο είναι μια απόδειξη για τις επικίνδυνες διακυμάνσεις της αμερικανικής οικονομίας, της εξάρτησης του χρηματοπιστωτικού τομέα από τις μηχανορραφίες της Fed, και όχι από την πραγματική παραγωγή. Και μέχρι σήμερα, έχει ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση πριν από την έκρηξη, αυτής που αποκαλείται οικονομική βόμβα.
Το υπουργείο οικονομικών εξήγησε ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει κατ ‘επανάληψη δημιουργήσει «γιγαντιαίες φούσκες » στην οικονομία. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα γεγονότα της δεκαετίας του 1920 του περασμένου αιώνα, τα οποία οδήγησαν σε καταστροφικές συνέπειες.
Τώρα η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Από το 2008, η αμερικανική οικονομία βρίσκεται σε «μηχανική υποστήριξη » και λειτουργεί με μια  άνευ προηγουμένου συνεχή έκδοση νομίσματος.
Ο λογαριασμός οδεύει πλέον  σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή η οικονομική πολιτική έχει οδηγήσει σε ανισορροπίες την οικονομία και χρειάζεται νέα κεφάλαια επειγόντως για να εξισορροπήσει .
Η Fed προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα προβλήματα, αλλά οι πράξεις της  επιδεινώνουν την κατάσταση. Η Internationalman εξήγησε ότι το επίπεδο των πρόσφατων επιτοκίων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικά χαμηλά, και οι μεγάλες τράπεζες έχουν  ένα μεγάλο ποσό  παραγώγων, τα οποία δημιουργούν μεγάλο κίνδυνο στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Κάθε μέρα που περνάει , η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έθεσε απότομα τα επιτόκια των δανείων σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από την κρίση του 2008.
Αυτή η αύξηση των επιτοκίων μπορεί να βοηθήσει να ξεφουσκώσει το μέγεθος της  «φούσκας», με αποτέλεσμα όμως το πρόβλημα να μετακυλίεται  στις  αγορές μετοχών και ομολόγων, προκαλώντας  θανατηφόρα ζημιά.
Επί του παρόντος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πρέπει κάθε χρόνο να πληρώνει 400 δισεκατομμύρια μόνο σε  πληρωμές τόκων για το χρέος της. Τα έσοδα του προϋπολογισμού είναι ίσα ή  λίγο περισσότερο από 2  τρισ.δολάρια. Οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι στο 1%.
Τέλος η Internationalman έκανε μια πρόβλεψη ότι σύντομα στις  ΗΠΑ η  οικονομική πυρηνική βόμβα θα εκραγεί, προκαλώντας οικονομική ύφεση, υπερπληθωρισμό, νομισματική και  κοινωνική αναταραχή και άλλες τραγικές συνέπειες ….
«Μια τέτοια ανισορροπία θα είναι δύσκολο να αντιστραφεί», προειδοποιεί ο Ντάγκλας Λάτε , «ακόμη και όταν οι νέοι παίκτες αργότερα συμμετέχουν . Οι σημερινές προκλήσεις ασφάλειας δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο από το Λευκό Οίκο.
Η Αμερική ζει με «δανεισμό», προειδοποίησε και το 2018 θα είναι πολύ αργά. Οι αντίπαλοι σκοπίμως θα μας δοκιμάσουν, οι φίλοι θα προχωρήσουν προς το δικό τους συμφέρον, θα συμβούν φυσικές καταστροφές. Κανείς δεν θα περιμένει να συνεργαστεί  μαζί μας», κατέληξε ο ίδιος που προφανώς γνωρίζει αρκετά.
Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έρχεται » Αρμαγεδών» από παντού και ο πλανήτης ζει ίσως τις τελευταία περίοδο ξεγνοιασιάς και ειρήνης.  PENTAPOSTAGMA

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

EKTAKTO! Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Π. Καμμένος – Θα ρίξει την κυβέρνηση; – Ραγδαίες εξελίξεις

Ραγδαίες εξελίξεις πλέον έχουμε στο Σκοπιανό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο διευθυντής

Θαυμάστε την χώρα-"υπόδειγμα" για την Ελλάδα - Σοκαριστικές εικόνες από την κομμουνιστική Βενεζουέλα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έβγαιναν δημόσια και υποστήριζαν ανοικτά το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, όσο και την επικράτηση της...δημοκρατίας και της ισονομίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα.

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ANONYMOUS : Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ vid

Με ένα βίντεο καταπέλτης οι Anonymous αφού διαψεύδουν κάποιους που εμφανίστηκαν σαν Anonymous για να προπαγανδίσουν υπέρ των Σκοπίων, δηλώνουν ρητά και απερίφραστα ότι η Μακεδονία είναι

ΕΚΤΑΚΤΟ – «Mας χάρισαν την Μακεδονία» : Επίσημα η ΠΓΔΜ «κάρφωσε» Κοτζιά – ΥΠΕΞ: «Νεοναζιστές οι Ιεράρχες – Είναι όλοι Χρυσή Αυγή»

Πρώτα ήταν αλβανικό ΜΜΕ, έπειτα σκοπιανό και τώρα ο ίδιος ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων ο οποίος αποκάλυψε πως το ΥΠΕΞ αποδέχτηκε την ονομασία με τον όρο Μακεδονία!

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ...