Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ! Προετοιμασία πολέμου «βλέπει» Ρώσος αναλυτής

Παρότι η Ρωσία και η Αμερική (επισήμως τουλάχιστον) ζητούν από τον Αραβικό κόσμο να χαμηλώσει τους τόνους και να αποκλιμακωθεί η ένταση που έχει δημιουργηθεί  από όλες τις πλευρές στην Αραβική
χερσόνησο, όχι μόνο δεν πάμε σε αποκλιμάκωση αλλά αντίθετα τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες όπου γίνεται όμως πιο ορατή η ένοπλη σύρραξη. 
Χθες, Σαουδική Αραβία,  Μπαχρεϊν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αίγυπτος παρέδωσαν τελεσίγραφο στο Κατάρ με 13 σημεία απαιτώντας  μεταξύ άλλων την μείωση των δεσμών με το Ιράν, το κλείσιμο της Τουρκικής στρατιωτικής βάσης και το κλείσιμο του καναλιού ειδήσεων Al Jazeera.
Όπως ήταν φυσικό, το Κατάρ θεωρεί τις απαιτήσεις ανέφικτες και σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια που είναι Σαουδικής ιδιοκτησίας, ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας του Καταρ δήλωσε ότι οι απαιτήσεις είναι μη ρεαλιστικές, οι κυρώσεις που επιβάλλονται είναι παράνομες και παραβιάζουν την κυριαρχία της χώρας του, ενώ κάλεσε τις άλλες Αραβικές χώρες να αναθεωρήσουν.
Η νέα αυτή εξέλιξη, σύμφωνα με Ρώσο αναλυτή που μίλησε στο Sputnik «αυτό είναι ένα τελεσίγραφο» και όπως συμπλήρωσε ο ίδιος «εαν το Κατάρ θέλει να διατηρήσει την κυριαρχία του δεν μπορεί να κάνει αυτά που του ζητούν έτσι επί του παρόντος η κατάσταση είναι στα πρόθυρα του πολέμου».
Ο ίδιος μάλιστα πιστεύει ότι το Καταρ αποκλείεται να συμμορφωθεί με αυτές τις απαιτήσεις γιατί όχι μόνο θα ήταν μείωση της υπόληψης του Κατάρ αλλά και οικονομική καταστροφή.
Να σημειωθεί ότι το αίτημα των τεσσάρων Αραβικών χωρών προς το Κατάρ για να συμμορφωθεί έχει χρονικό ορίζοντα 10 ημερών.    ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.