Translate

Πούτιν: Απειλή πολέμου – Θα απαντήσουμε

Πούτιν: Απειλή πολέμου – Θα απαντήσουμε

Ξεκάθαρα μηνύματα από την Αγία Πετρούπολη - Τι είπε για τις επιθέσεις των χάκερς - Η Ρωσία βλέπει την ανάπτυξη του αμερικανικού αντιπυραυλικού συστήματος στην Νότια Κορέα ως απειλή και δεν θα την αφήσει αναπάντητη, δήλωσε πριν από λίγο ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Αυτό το θέμα αποτελεί κορυφαία ανησυχία για εμάς και φωνάζουμε για αυτό εδώ και δεκαετίες. Διαταράσσει τις παγκόσμιες ισορροπίες», αναφέρει ο Ρώσος Πρόεδρος και τονίζει: «Πάρα ταύτα ο κόσμος παραμένει σιωπηλός και δεν μας ακούει.»
«Έχουν τέτοια στοιχεία στο σύστημα ABM στην Αλάσκα και τώρα στην Νότια Κορέα. Πρέπει να κάνουμε τα ίδια στην Ανατολική Ευρώπη; Όχι βέβαια! Θα σκεφτούμε καλά την απάντησή μας σε αυτή την πρόκληση«, απάντησε ο «Τσάρος».
«Δεν είναι το θέμα η Βόρεια Κορέα. Αν αύριο η Βόρεια Κορέα ανακοινώσει τον τερματισμό των πυρηνικών δοκιμών και ακυρώσει το πυραυλικό της πρόγραμμα, οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να κατασκευάζουν το αντιπυραυλικό τους σύστημα με νέες δικαιολογίας ή απλά καμία», σημείωσε.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας είναι ξεκάθαρος αναφορικά με την προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών της Δύσης, οι οποίοι ελέγχουν ακόμα το ΝΑΤΟ, να περικυκλώσουν την Ρωσία με πυραύλους και από τα ανατολικά της επικράτειάς της. Σε περίπτωση που αγνοηθούν οι προειδοποιήσεις του Πούτιν η λύση είναι ο πόλεμος.
Μιλώντας σε συνάντηση, στην Αγία Πετρούπολη, με τους αρχισυντάκτες διεθνών πρακτορείων ειδήσεων, ο Πούτιν ξεκαθάρισε πως η Ρωσία δεν έχει αναμειχθεί ποτέ σε επιθέσεις hacking και πως κανένας χάκερ δεν μπορεί να επηρεάσει εκλογικό αποτέλεσμα σε καμία χώρα της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.
Αυτό αποτέλεσε απάντηση στις ρωσοφοβικές τοποθετήσεις σε σχέση με την επιρροή του εκλογικού αποτελέσματος των ΗΠΑ, όπου η Νέα Τάξη έχασε τις προεδρικές εκλογές από την Εθνική Δεξιά του Τραμπ.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com