Translate

ΑΚΟΜΗ 63 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΣ Λίγο ΣΙΑ, λίγο ΜΠΑΜΠΗ, πολύ SURVIVOR και τ΄ΑΓΟΡΙ μου Η Ελένη Μενεγάκη το Ιερό Δισκοπότηρο της εγχώριας Διαπλοκής


Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης της Κολομβίας των Βαλκανίων επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο (ιδρύθηκε το 1496 από τον αδελφό του Χριστόφορου Κολόμβου, Βαρθολομαίο), ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος έγινε δεκτός με τιμές Αγνοούμενου της
Κύπρου, ο οποίος μετά από 43 χρόνια εγκλεισμού στη Κόλαση των τουρκικών στρατοπέδων κατάφερε να αποδράσει.
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Εκατομμύρια ψεκασμένοι Ελληνες τηλεθεατές του Survivor τον περίμεναν στο Ελ. Βενιζέλος του οποίου η σύμβαση παρατάθηκε μερακλίδικα για μια ακόμη 20ετία.
 Οι ήρωες του Survivor έδωσαν όλους αυτούς τους μήνες νόημα ύπαρξης στις ζωές των ελληνικών οικογενειών οι οποίες αφού ψήφισαν 3 φορές Σύριζα αναζητούν τρόπο να γλιτώσουν από την επιλογή τους, δηλαδή από τον εαυτό τους. Το Survivor ήταν μια προσφορά στην ενημερωτική δημοσιογραφία του καναλάρχη Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ακούγεται ότι πλέον τα βρήκε με τον αιώνιο (ακόμη και ο αιώνας στην Ελλάδα είναι πολύ ρηχός) αντίπαλό του.
Αλαφούζος και Μαρινάκης ανακάλυψαν έναν κοινό εχθρό στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο έστειλε ο Πούτιν στην Ελλάδα ώστε να βοηθήσει τον Αλέξη Τσίπρα να στήσει ένα εργοστάσιο για να τυπώνει δραχμές.
 Ο Αλαφούζος που έχει 92 εκατ. ευρώ δάνεια για τον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή δεν είχε κανένα λόγο να πάρει θέση για την εξαγορά του ΔΟΛ που χρωστάει 222 εκατ. ευρώ από τον Μαρινάκη στην τιμή των 22 εκατ. ευρώ.
 Τα άλλα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ θα τα πληρώσουν οι οξυδερκείς τηλεθεατές του “ελληνικού” Survivor που εξελίσσεται στον Αγιο Δομίνικο από Τούρκο παραγωγό. 
Ο ίδιος Τούρκος παραγωγός θα γυρίσει τον τελικό του “τουρκικού” Survivor στα Κατεχόμενα της Κύπρου ώστε να εξεφτελίσει εντελώς την Ελληνική Δημοκρατία της Κολομβίας των Βαλκανίων αλλά εσείς εκεί έξω μην άγχεστε για τέτοιου είδους λεπτομέρειες.
Το γεγονός ότι δεν αγχώνεστε έτσι κι αλλιώς από τα έργα σας το διαπιστώνει κανείς από τις επιλογές των φυραμάτων που στέλνετε στη Βουλή να σας εκπροσωπήσουν.
Τέλος πάντων με τον ίδιο μαγικό τρόπο που ο Αλέξης Τσίπρας εξαφάνισε τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ από το βλέμμα της γάτας των Ιμαλαίων έτσι θα εξαφανίσει και τα 170 εκατ. ευρώ που χρωστάει ο αγαπημένος του εκδότης Μπόμπολας.
Στην συνέχεια θα καθαρίσει και τα δάνεια-χρέη των υπολοίπων μηντιαρχών (Χατζηνικολάου, Βαρδινογιάννης, Θέμος, κλπ). Ολα αυτά τα χρέη θα τα πληρώσεις εσύ ανόητε ψηφοφόρε-τηλεθεατή.
 Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς το βάθος της ηλιθιότητας του νεοέλληνα ψηφοφόρου-πολίτη του οποίου η αξιοπρέπεια έχει πιάσει πάτο.
Το πόσο ξευτιλισμένος είναι δεν χωράει πλέον σε λέξεις.
Το Survivor ήτο μια κάποια λύση τώρα που και η Μαρί Κωνσταντάτου εγκατέλειψε τον Μίνωα, τον οποίο είχε εγκαταλείψει παλαιότερα και η Ελένη Μενεγάκη για χάρη της οποίας άνοιξε ο ΑΝΤ1.
Στην συνέχεια η Ελένη θα έκλεινε πολλά σπίτια για να ανοίξει τα δικά της.
Η Ελένη είναι το Ιερό Δισκοπότηρο της εγχώριας Διαπλοκής καθότι εδώ έχουν καταθέσει το είναι τους όλα τα βαριά ονόματα της εγχώριας διαπλοκής.
Ενας από δαύτους είχε στείλει τους μπράβους του επί ένα μήνα από το σπίτι ενός ταλαίπωρου παπαράτσι ο οποίος τον είχε αποθανατίσει να χορεύει αλά Τραβόλτα σε ντισκοτέκ  (έτσι τις λέγαμε) της Άνδρου.
Δεν έχει σημασία με ποια χόρευε ο μπαγάσας.

Σημασία έχει ότι μετά από 7 χρόνια Μνημόνια ετοιμάσου να ζήσεις τουλάχιστο άλλα 63-έως το 2080 δίχως να βγάλεις άχνα-κιχ. Για να το πετύχουν αυτό οι εκάστοτε κυβερνήσεις θα χρειαστεί να σε ταίσουν με αμέτρητα Survivor καθώς τα αεροπλάνα θα σε ψεκάζουν με χημικές ουρές ώστε να εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είσαι ένας ταλαίπωρος πίθηκος και όχι ανθρώπινος πολίτης.Τα θαλασσοδάνεια των μηντιαρχών θα τα πληρώσεις μέχρι κεραίας εσύ ανόητε. Το δικό σου όμως σπίτι θα βγει στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και επειδή πρόκειται για ένα άθλιο τριάρι διαμέρισμα ποτέ δεν θα κάνει τον κόπο να το επισκεφθεί η Ελένη Μενεγάκη όπως έκανε με την βίλα του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη.

 Αναγκαστικά τα funds στα οποία θα περάσει το βλαμμένο διαμέρισμά σου θα σε αφήσουν να μένεις μέσα σαν νοικάρης κάνοντας το σκατό σου παξιμάδι-ρόλο για τον οποίο άλλωστε ήρθες σ΄αυτό τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα σ΄αυτό εδώ το κράτος, το οποίο έχει ανάγκη διαρκώς από νέους ηλίθιους πολίτες που θα αποπληρώνουν τα χρέη του, οπότε σωστά γεννάτε κατά ριπάς τους εμπνευσμένους απογόνους σας.
Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή του Ελληνάρα στη Γη: Να πληρώνει τα χαράτσια και να βλέπει τούρκικα σήριαλ και ριάλιτι.
Μπορείς κανείς να του στερήσει τα πάντα, ακόμη και την τελευταία σπιθαμή ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δεν έχει όμως το δικαίωμα να τους στερήσει το δικαίωμα να πληρώνει και να βλέπει Survivor.
Με την τηλεθέαση και τα έσοδα του Survivor ο Γιάννης Αλαφούζος ανακάλυψε πόσο αχρείαστοι του είναι η Σία Κοσιώνη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας. Παλαιότερα με την Μενεγάκη στις δόξες της ο Μίνωας Κυριακού είχε διαπιστώσει πόσο αχρείαστοι του είναι οι δημοσιογράφοι του Ενημερωτικού. Γι΄αυτό απ΄όλους κράτησε τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Στρατή Λιαρέλη.
Ο Παπαδάκης και ο Λιαρέλης είναι πολύ χρήσιμοι στους εργοδότες σαν τον Κυριακού-πατήρ και υιό. Αντικρύζοντας οι Κυριακού τον Παπαδάκη και τον Λιαρέλη αισθάνονται Πρίγκιπες της Ζαμούντα.
 Οσο πιο Παπαδάκης είναι ο υπάλληλος τόσο πιο Αρχοντας αισθάνεται ο εργοδότης. Τον Παπαδάκη και τον Λιαρέλη δεν τους πληρώνεις για το όποιο δημοσιογραφικό περιεχόμενο αλλά για να τους βλέπεις και να αισθάνεσαι τυχερός. 
Tέλος πάντων όλα αυτά τα γρανάζια στην υπηρεσία των εγχώριων καναλαρχών συμβάλουν ώστε ο οξυδερκής Ελληναραίος να παραμένει σε καταστολή. Κάθε φορά που η κυβέρνηση αγωνιά μην υπάρξει λαικός ξεσηκωμός δίνει εντολή στους υπαλλήλους του Κρατικού Μηχανισμού που υποδύονται τους τρομοκράτες με διάφορα ευρηματικά ονόματα να τοποθετήσουν βόμβες, να στείλουν παγιδευμένους φακέλους και άν χρειαστεί να αρχίσουν εκ νέου τις εκτελέσεις ώστε ο οξυδερκής ψηφοφόρος-πολίτης να διατηρεί μόνιμα το κεφάλι του στην άμμο χωρίς αντίσταση.
 Οι καναλάρχες, οι ολιγάρχες, οι δημόσιοι υπάλληλοι (πελατειακό κράτος) και οι“τρομοκράτες” είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης για να παραμείνουν γατζωμένες στην εξουσία.    H MEΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com