Translate

Εμπορία Ανθρώπων - Μοντέρνα Δουλεία, τα νούμερα μιλάνε. 27.000.000 vid

Image result for Εμπορία Ανθρώπων - Μοντέρνα Δουλεία,Εμπορία Ανθρώπων - Μοντέρνα Δουλεία, τα νούμερα μιλάνε. 27.000.000: Υπάρχουν περισσότεροι σκλάβοι στον κόσμο σήμερα από κάθε άλλη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία. Εκτιμάται ότι 27 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση δουλείας παγκόσμια. Άνδρες, γυναίκες, και παιδιά γίνονται αντικείμενα εργασιακής και σεξουαλικής δουλείας ενάντια στη θέλησή τους. 
O ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ 12 ΧΡΟΝΩΝ: Γυναίκες και παιδιά συχνά απαγάγονται μέσα στη βιομηχανία, ή πωλούνται από την οικογένειά τους μέσα από απελπιστικές καταστάσεις. Ο μέρος όρος ηλικίας των θυμάτων συνεχίζει να επεκτείνεται σε μικρότερης ηλικίας θύματα καθώς οι πελάτες αναζητούν «φρέσκα» προϊόντα. 
1-2% των θυμάτων διασώζονται
1 στους 100,000 Ευρωπαίους διακινητες καταδικάζεται
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Η Εμπορία Ανθρώπων είναι η παράνομη πώληση ανθρωπίνων ζωών, κυρίως για τους σκοπούς της σεξουαλικής εμπορίας και καταναγκαστικής εργασίας. Καθώς είναι η μεγαλύτερη σε ανάπτυξη εγκληματική βιομηχανία, επηρεάζει κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Κάθε τριάντα δευτερόλεπτα, κάποιος εξαναγκάζεται σε τέτοιου είδους δεσμά- τα δεσμά της σύγχρονης δουλείας.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com