Translate

«Μάχη» για το δημόσιο, υποβλήθηκαν 21.020 αιτήσεις για 257 θέσεις – Αριθμός- ρεκόρ - Από την άλλη ..Νέο «κύμα»: 168 μουσουλμάνοι λαθρο στα νησιά του Β. Αιγαίου το τελευταίο 48ωρο

ζούμε μία ιδανική κατάσταση απελπισίας!
«Μάχη» για μια θέση στο δημόσιο δίνουν χιλιάδες υποψήφιοι, καθώς φαίνεται ότι στις εποχές της κρίσης το δημόσιο παραμένει ο πιο καλός εργοδότης. Χιλιάδες υποψήφιοι των διαγωνισμών ΑΣΕΠ στέλνουν την
αίτηση τους με την ελπίδα να αποσπάσουν μια μόνιμη θέση εργασίας σε κάποιο φορέα, ακόμη και αν δεν είναι πάνω στο αντικείμενο τους.
Τα αριθμητικά δεδομένα προκαλούν ζαλάδα! Και αυτό, γιατί στην προκήρυξη για τις 257 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων), υποβλήθηκαν συνολικά 21.020 αιτήσεις! Με άλλα λόγια, μόνο το 1,22% των συμμετεχόντων θα μπορέσουν να απασχοληθούν σε μια από τις πολυπόθητες θέσεις.
Συνολικά 168 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τελευταίο 48ωρο.
Συγκεκριμένα από το πρωί της περασμένης Πέμπτης μέχρι και σήμερα Σαββάτο το πρωί στη Λέσβο πέρασαν 81 άτομα, στη Χίο 39 και στη Σάμο 48.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία συνολικά στα νησιά σε καταυλισμούς και άλλες δομές σήμερα, βρίσκονται 9.337 άτομα. Από αυτά 3.492 στη Λέσβο, 3.918 στη Χίο και 1.927 στη Σάμο.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com