Translate

Ο λόγος που η ΝΤΠ κάλεσε όλα τα παιδιά στην Πλατεία Αριστοτέλους vids

Πως αποκάλεσαν όσους δεν συμφωνούνΤι κι αν πολλοί γιατροί προειδοποιούν για την αμφίβολη αξία των εμβολίων και τους κινδύνων που ενέχουν για την υγεία των παιδιών.

Το Κράτος, χωρίς πολλή έρευνα και «τυφλά» εμπιστευόμενο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, έχει άλλη… άποψη και ήδη ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) παρουσίασε για πρώτη φορά την εφαρμογή... εμβολιάΖΩ, που μπορεί καθένας να κατεβάσει φυσικά δωρεάν στο smarthone ή tablet του.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους και το el.gr βρήκει βίντεο και σας τα παρουσιάζει.
Μάλιστα υπήρχαν κλόουν και ταχυδακτυλουργοί, προκειμένου τα παιδιά να… πειστούν, κατά αυτόν τον τρόπο, για τα… «οφέλη του εμβολιασμού».
Συγκεκριμένα τα παιδιά «πείθονταν» από τον ξυλοπόδαρο, την λουλουδονεράιδα και τον ανιματέρ της ομάδας «Ανεμοσκορπίσματα».
«Με το application αυτό, το οποίο έφτιαξε ο ίδιος ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν τα εμβόλιά τους, τόσο των ίδιων, όσο και των αγαπημένων τους, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται ο καθένας», επισήμανε ο πρόεδρος του ΙΣΘ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, προσθέτοντας ότι αντίστοιχη εκδήλωση με τη σημερινή, θα γίνει και το 2018.
Μεταξύ άλλων, ο ίδιος επισήμανε ότι η ανάγκη διοργάνωσης αυτών των ενημερωτικών εκδηλώσεων, πηγάζει κυρίως από τα στοιχεία που δείχνουν ότι το 5% του πληθυσμού στις αναπτυγμένες χώρες κρίνει μη χρήσιμο τον εμβολιασμό «με την τάση αυτή μάλιστα να καταγράφεται ανοδική. Η ανευθυνότητα αυτή συνάδει στην απόλυτη ηλιθιότητα», υπογράμμισε ο ίδιος.
Όσοι δηλαδή δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους, όντες επιφυλακτικοί σε κάποια θέματα, είναι ηλίθιοι. Ενδεχόμενα αργότερα στηθούν και πυρές.
Δείτε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com