Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έγινε αυτό που όλοι φοβόμασταν - Επίταξη σπιτιών για τους λαθρο vid

Ξεκίνησε και πλέον θα συμβεί παντούΑποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΤΑΞΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΣε μία κίνηση, που καλεί όλους τους Ευρωπαίους να ξυπνήσουν, ο Δήμος του Αμβούργου στην Γερμανία κατάσχεσε έξι κατοικίες  στην περιοχή Hamm κοντά στο κέντρο της πόλης.

Ενάντια στην  θέληση των ιδιοκτητών, η Πολιτεία αποφάσισε και διατάσσει οι εν λόγω κατοικίες να ανακαινισθούν και να νοικιαστούν σε ενοικιαστές, οι οποίοι θα επιλεγούν από την πόλη.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της περιοχής, Sorina Weiland, το κόστος της ανακαίνισης θα επιβαρύνει τους ιδοκτήτες!!!
Ίδια μέτρα έχουν προταθεί στο Βερολίνο, την γερμανική πρωτεύουσα, αλλά μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί ως αντισυνταγματικά.
Γερμανοί πολίτες αντιδρούν και αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα:
Οι Αρχές θα μειώσουν το μέγιστο όριο τετραγωνικών μέτρων ανά άτομο και θα αναγκάσουν ιδιοκτήτες σπιτιών να ζουν μαζί με ξένους ανθρώπους και δη μετανάστες;
Η Ατζέντα 2030 πάντως αυτό προβλέπει!
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως στην χώρα παρατηρείται έλλειψη κατοικιών και ψέγουν τους ιδιοκτήτες που κρατούν σπίτια άδεια, κάτι που αν μη τι άλλο αποτελεί δικαίωμά τους. Μόνο στο Αμβούργο, τονίζουν, υπάρχουν περίπου 5.000 κατοικίες που δεν χρησιμοποιούνται.
Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Hamburger Abendblatt», ο Δήμος πήρε, για πρώτη φορά, την απόφαση να παρέμβει και να απαλλοτριώσει έξι κατοικίες ενός ιδιοκτήτη που τις κρατούσε άδειες.
Μάλιστα έδωσε τα κλειδιά των κατοικιών σε καταπιστευματούχο και τα διατάχθηκε η ανακαίνιση των σπιτιών, με τον ιδιοκτήτη να πληρώνει μάλιστα το κόστος.
Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ακολουθεί η «αναγκαστική ενοικίαση – Zwangsvermietung». Η Πολιτεία θα επιλέγει ενοικιαστές και ο νοικάρης θα είναι δύσκολο πλέον να τους απορρίψει.
Αξιοσημείωτο είναι πως οι «Πράσινοι» και οι «Σοσιαλιστές» της Γερμανίας δημιούργησαν «Hotline», στην οποία πολίτες θα καταδίδουν συμπολίτες τους που διατηρούν άδειες κατοικίες.
Είπατε κάτι;
Ήδη και στην Ελλάδα οι κυβερνώντες ζητούν την επίταξη ξενοδοχείων, προκειμένου να ζουν εκεί μουσουλμάνοι μετανάστες, άσχετα αν αντιδρά ο ιδιοκτήτης ή όχι.
Υπάρχει, κατά τα φαινόμενα, οργανωμένο σχέδιο στην Ευρώπη και καλό θα ήταν να γνωρίζουμε εδώ στην Ελλάδα τι συμβαίνει και τι μας περιμένει.
Δεν θα γίνουν, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ήδη.
                                                                                             ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο

Θαυμάστε την χώρα-"υπόδειγμα" για την Ελλάδα - Σοκαριστικές εικόνες από την κομμουνιστική Βενεζουέλα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έβγαιναν δημόσια και υποστήριζαν ανοικτά το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, όσο και την επικράτηση της...δημοκρατίας και της ισονομίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα.