Translate

Προσβολή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού: Χιλιάδες ισλαμιστές προσευχήθηκαν στην Αγιά Σοφιά φωνάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ” vid

Η φετινή επέτειος για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στην τουρκία ξεκίνησε 2 εβδομάδες νωρίτερα με τους μουσουλμάνους να προκαλούν το θρησκευτικό και εθνικό αίσθημα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.
Έτσι, ο «Σύνδεσμος Νεολαίας Ανατολής» απεύθυνε πρόσκληση προς τους πιστούς να συμμετέχουν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε πρωινή προσευχή έξω από την Αγιά Σοφιά, απαιτώντας την επαναλειτουργία του ιστορικού μνημείου της Ορθοδοξίας, και μουσείου από το 1937, ως τζαμί. Ο ιμάμης, μάλιστα, που επιλέχθηκε είναι ο Mohammed Ali El-Abbasi, που λειτουργεί σε ένα από τα πιο σημαντικά τζαμιά του μουσουλμανικού κόσμου, στο Meshid-I Aksa της Ιερουσαλήμ.


Χιλιάδες μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν στις 4 τα ξημερώματα στον περίβολο έξω από την Αγιά Σοφιά φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ" και συνθήματα όπως «να σπάσουν οι αλυσίδες, να ανοίξει η Αγιά Σοφιά» δείχνοντας καθαρά το μίσος των ισλαμιστών εναντίον των απίστων.  
Ο Σαλίχ Τουρχάν, συγκεκριμένα – πρόεδρος της AGD και του Ιδρύματος Εθνικής Νεολαίας-, στο ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας που έδωσε ανέφερε πως είναι λάθος να αξιοποιείται ως μουσείο η Αγία Σοφία και πως υπάρχουν χριστιανικοί φορείς που την θέλουν εκκλησία, απέναντι σε αυτούς λοιπόν οι μουσουλμάνοι πρέπει να αγωνιστούν ώστε η Αγία Σοφία να γίνει τζαμί υπογραμμίζοντας πως:
"Οι φορείς αυτοί για πολλά χρόνια αγωνίζονται όχι να μείνει η Αγία Σοφία μουσείο, αλλά να γίνει εκκλησία. Ως αποτέλεσμα μάλιστα αυτών το 1934 με πλαστή υπογραφή το τζαμί Αγίας Σοφία έγινε μουσείο. Στο σημείο αυτό ο αγώνα μας είναι, παίρνοντας το μέρος του δικαίου, να ακουστεί το εζάν από τους μιναρέδες της Αγίας Σοφίας".
Δεν είναι η πρώτη φορά, που η τουρκία δείχνει το αντιχριστιανικό και ανθελληνικό της μένος, και δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική κυβέρνηση και οι κυβερνήσεις της Ευρώπης κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στην τουρκική προκλητικότητα.
Άλλωστε, είναι οι ίδιοι που αποφάσισαν να ανοίξουν την κερκόπορτα της Ελλάδας και να πλημμυρίσει η Ευρώπη με εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, που έχουν σαν κύριο στόχο να γκρεμίσουν ό,τι δεν συνάδει με το ισλάμ και τον "Μεγάλο" θεό του.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com