Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ….! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ vid

Επιστράτευσε όλη την Αστυνομία της Μακεδονίας ο φοβιτσιάρης πρωθυπουργός
Μάλιστα μπήκε από την πόρτα των επειγόντων στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου και οχι από την κεντρική είσοδο!

Δείτε την υποδοχή! Ούτε ένα χειροκρότημα
Δείτε το
Image2diaartiria_kentro_igeias_euosmosImage1diaartiria_kentro_igeias_euosmos
Αυξημένη αστυνομική παρουσία στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, το οποίο θα επισκεφθεί σε λίγο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Νωρίτερα μέλη από Λαϊκή Επιτροπή Ευόσμου προσπάθησαν να προσεγγίσουν το κέντρο υγείας, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις και τα προβλήματα στην υγεία. Κατά τη διάρκεια προσέγγισης του χώρου, οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν Αυτή την ώρα βρίσκονται λίγα μέτρα πιο κάτω.
Το μπλόκο της Αστυνομίας συνάντησαν πριν από λίγο 10 μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Ευόσμου, τα οποία προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, το οποίο θα επισκεφθεί σε λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής, άνοιξαν πανό με το οποία διαμαρτύρονται για προβλήματα στην Υγεία ενώ τονίζουν πως το Κέντρο Υγείας υπολειτουργεί.
Οι συγκεντρωμένοι, κρατώντας πανό,  βρίσκονται αυτή τη στιγμή λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του Κέντρου Υγείας.
makeleio

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.