Translate

Συρρέουν κατά εκατοντάδεςΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ UCKάδες στη ΠΓΔΜ – Υψώθηκε η αλβανική σημαία στο ψηλότερο κτίριο της πόλης Πρίλεπ – Αλβανικός τύπος: «Φρίκαραν οι Έλληνες με την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας! ΝΑΙ ΡΕ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ χα,χα...

Η Ελλάδα έτοιμη για στρατιωτική επιχείρηση εκτός συνόρων: Στέλνουμε Στρατό για να προστατεύσουμε χριστιανικούς πληθυσμούς στη ΠΓΔΜ -Συναγερμός στο Πεντάγωνο και την ΕΥΠΕτοιμη είναι η Ελλάδα να στείλει Στρατό στα Σκόπια για να προστατεύσει τους χριστιανικούς πληθυσμούς. Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει το ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο NRDC-GR /Γ Σώμα Στρατού στην Θεσσαλονίκη. Προφανώς θα πρόκειται για μια επιχείρηση τύπου “AMBER FOX”και «ESSENTIAL HARVEST».

«Χρειάζεται μεγάλος σεβασμός στα σύνορα. Η Ελλάδα είναι σταθερά υπέρ της σταθερότητας στην περιοχή μας», δήλωσε ο κ. Κοτζιάς σε δήλωσή του σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης, κάτι που ερμηνεύεται ως μήνυμα προς τις μεγάλες δυνάμεις και αυτές τις δυνάμεις της περιοχής με στόχο την ελληνική αντίθεση στις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com