Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αιφνιδιασμός από τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Παρουσίασε το αντιαεροπορικό σύστημα…S-300 PMU2 και προχώρησε σε μπαράζ εκτοξεύσεων – «Ετσι θα καταρρίψω τα μαχητικά των ΗΠΑ» vid


Απόλυτος αιφνιδιασμός από τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρουσίασε τους νέους εξελιγμένους αντιαεροπορικούς πυραύλους KN-06 που μοιάζουν εντυπωσιακά με τους ρωσικούς S-300PMU2!
Του Βασίλη Καπούλα 
Είναι πλέον σίγουρο πως η Βόρεια Κορέα έχει λάβει ενισχύσεις σε τεχνολογία από Κίνα και Ρωσία.
Μόσχα και Πεκίνο έχουν δυσκολέψει ήδη πολύ την επιχείρηση των ΗΠΑ, αν τολμήσουν…
Παρακάτω σε βίντεο και εικόνες μπορείτε να δείτε την επίδειξη δύναμης του Κιμ Γιονγκ Ουν με μπαράζ εκτοξεύσεων αντιαεροπορικών πυραύλων.Το «παιχνίδι» βέβαια χοντραίνει ακόμη περισσότερο με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να επιλέγει τη στιγμή αυτή να παρουσιάσει τους νέους βελτιωμένους αντιαεροπορικούς του πυραύλους τη στιγμή που οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στην Κορεατική Χερσόνησο.
Το πρακτορείο ειδήσεων KCNA) είπε ότι ο Kim Jong-un παρακολούθησε την επιτυχημένη δοκιμή που οργανώθηκε από την Ακαδημία Εθνικής Αμυντικής Επιστήμης,
Η Ακαδημία της Εθνικής Αμυντικής Επιστήμης θεωρείται ότι αναπτύσσει πυραύλους και πυρηνικά όπλα.
Ο Κιμ είπε στον Στρατό της χώρας και τους αξιωματούχους που ήταν παρόντες ότι η ικανότητα του όπλου έχει αναβαθμιστεί ριζικά από το τελευταίο χρόνο και μπορεί να ανιχνεύει και να εντοπίζει στόχους και να τους πλήττει με μεγάλη ακρίβεια.
«Το οπλικό αυτό σύστημα με την εκπληκτική του επιχειρησιακή ικανότητα η οποία δοκιμάστηκε, πρέπει να μπει σε μαζική παραγωγή και να αναπτυχθεί σε όλη τη χώρα όπως τα…δάση ώστε να καταστρέψει εντελώς το όνειρο του εχθρού ότι θα κυριαρχήσουν στον αέρα. Θα δούμε ποιοι καυχιόνται για την αεροπορική και οπλική τους υπεροχή» δήλωσε με νόημα.
«Να ετοιμαστεί επίσης και το αντιαεροπορικό σύστημα της επόμενης γενιάς» πρόσθεσε.
Ο KN-06 είναι αντιαεροπορικός πύραυλος εδάφους-αέρος. Είναι ολόιδιος ο S-300 ενώ είναι σίγουρο πως βασίζεται σε τεχνολογία που η Βόρεια Κορέα απέκτησε από Ρωσία και Κίνα.
Η αρχική εμβέλεια του συστήματος ήταν 70-90 χλμ. Οι τελευταίες αναφορές έδειχναν ότι το αντιαεροπορικό σύστημα απέκτησε εμβέλεια 150 χλμ και με τη νέα αναβάθμιση το εύρος δράσης διπλασιάστηκε ώστε να μοιάσει πλήρως στους S-300PMU2.
Ο κάθε εκτοξευτής μπορεί να ρίξει 2 με 3 πυραύλους.
pentapostagma

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.