Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mέση Ανατολή: Φωτιά και τσεκούρι στους Χριστιανούς κι εμείς απλά κοιτάζουμε! vid

Οι Χριστιανοί διώκονται με ρυθμούς που τείνουν πλέον να τους εξαφανίσουν από το χάρτη,σε περιοχές που αποτελούσαν το λίκνο του Χριστιανισμού, όπως η Μέση Ανατολή.

 Τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικά!
  Σε χώρες όπου οι Χριστιανοί ζούσαν αιώνες πριν τους Μουσουλμάνους, τώρα που οι Μουσουλμάνοι υπερτερούν πληθυσμιακά, διώκονται από αυτούς και θανατώνονται.
Πριν από 100 χρόνια το 20% της Β. Αφρικής και της Μ.Ανατολής αποτελούνταν από Χριστιανούς. Σήμερα οι Χριστιανοί αποτελούν το 4% του πληθυσμού! Το πιο μεγάλο μέρος της μείωσης αυτής συνέβη μέσα στην περασμένη δεκαετία!!!
 Μόνο στην Αίγυπτο για παράδειγμα μέσα σε 2 χρόνια, δεκάδες χιλιάδες Κόπτες Χριστιανοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους. Κι αυτό λόγω των σφοδρών επιθέσεων που οι μουσουλμάνοι εκτελούν εναντίον τους.
  Δείτε σε αυτό το βίντεο τι συμβαίνει με τις διώξεις των Χριστιανών σε παγκόσμια κλίμακα. Κανείς δεν μιλάει γι'αυτά. Κανείς δεν τους υπερασπίζεται, αλλά αφήνονται έρμαια στους αιμοδιψείς μουσουλμάνους απανταχού της γης.   πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.