Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συμβολικές καταλήψεις σε ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΕΣ βίλες φοροφυγάδων ετοιμάζει ο Κυριάκος! Στα πλαίσια των ακτιβιστικών δράσεων του κόμματος

ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ
Συμβολικές καταλήψεις σε μυκονιάτικες βίλες φοροφυγάδων ετοιμάζει η ΝΔ στα πλαίσια των ακτιβιστικών δράσεων του κόμματος που αφουγκράζεται την αγωνία των πολιτών μπροστά στην κυβερνητική αναλγησία.

Ο αρχηγός της ΝΔ εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να ντιλάρει τα κόκκινα δάνεια των ολιγαρχών της διαπλοκής και να τους εξαναγκάσει να στρατευθούν στο πλευρό του.
Από την Ιόλη Πιερίδη
Ο Κυριάκος αντιλαμβάνεται ότι είναι έφτασε η ώρα να εγκαταλείψει τα σαλόνια και να γίνει ένα με τον λαό που υποφέρει κάτω από την μπότα των κρατιστών της εξουσίας.
Ετσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” ένα γαλάζιο απόσπασμα που αποτελείται από βουλευτές και στελέχη της ΝΔ (κάτι σανΓαλάζιος Ρουβίκωνας δηλαδή) ετοιμάζεται να κατέβει στο Νησί των Ανέμων και να προχωρήσει σε συμβολικές καταλήψεις φοροφυγάδων-θαλασσοδανεισμένων μηντιαρχών που έχουν στρατευθεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα για να κουρευτούν τα δάνειά τους και να συνεχίσουν την πολυτελή διαβίωση στην υγειά των κορόιδων.
Τα εκλεκτά μέλη της “Επιχειρηματικής Μαφίας της Μυκόνου”  δεν πίστευαν στ΄αυτιά τους.
Δεν μπορούσαν να φαντασθούν ποτέ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τολμούσε να τους ακουμπήσει. Εδώ δηλαδή που συμβιβάστηκε ο Τσίπρας και η παρέα του έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει εφιάλτης στα ονειρά τους.
Μιλάμε για τα επιχειρηματικά δάνεια, ως επί το πλείστον κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών-ανάμεσά τους πολλοί άνθρωποι των media οι οποίοι πήραν δάνεια από τις τράπεζες κι αφού τα έκαναν καταθέσεις σε εξωχώριους λογαριασμούς γλεντάνε σε βάρος των κορόιδων.
Πρόκειται για ένα φαινόμενο που χαρακτηρίζει την μεταπολίτευση και ιδιαίτερα την περίοδο της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ τόσο επί Ανδρέα, όσο και επί Σημίτη.
Ο Μητσοτάκης λοιπόν ακούμπησε το σημείο G των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων μιλώντας (σε παλαιότερη συνέντευξή του) στον Αλέξη Παπαχελά.
Σας μεταφέρουμε τον ακριβές απόσπασμα από την συνέντευξη γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία:
ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Εσείς, δηλαδή, για παράδειγμα, σε αυτές τις περίφημες περιπτώσεις που υπάρχουν επιχειρηματίες οι οποίοι χρωστάνε πολλά στην Ελλάδα και έχουν πολλά λεφτά αποδεδειγμένα έξω, τι θα κάνετε; Ποια είναι η θέση σας;
Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Που χρωστάνε πολλά τι εννοείτε;
ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Χρωστάνε πολλά σε δάνεια εδώ στην Ελλάδα και έχουν πολλά έξω σε καταθέσεις. Δεν είναι λίγοι από ότι αντιλαμβάνομαι.
Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Κοιτάξτε, βλέπουμε ας πούμε το ζήτημα των πλειστηριασμών.Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρέπει να προχωρήσουν πλειστηριασμοί όχι μόνο στην πρώτη κατοικία αλλά και σε εξοχικά σπίτια στη Μύκονο επιχειρηματιών οι οποίοι λήστεψαν τις εταιρίες τους και έχουν τα λεφτά τους έξω και οι οποίοι είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές; Έχετε καμιά αμφιβολία ότι δεν ξέρουν οι τράπεζες ποιοι είναι αυτοί; Να κάνουν τη δουλειά τους και να κοιτάξουν να εισπράξουν ότι παραπάνω μπορούν και να μην τα φορτώσουν αυτά στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου. Τα νομικά εργαλεία υπάρχουν πια.
Και να αναλάβουν και οι διοικήσεις των τραπεζών τις ευθύνες τους για αυτό το οποίο πρέπει να γίνει. Να μην κρύβονται και αυτές πίσω από τη δυσκολία του εγχειρήματος. Διότι, αν δεν καθαρίσει αυτό το χαρτοφυλάκιο των προβληματικών δανείων – κυρίως των επιχειρηματικών δανείων, γιατί εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα, μη χάνεστε, δεν είναι στα στεγαστικά δάνεια – κανείς δεν ενδιαφέρεται σήμερα πραγματικά να κάνει πλειστηριασμούς, αυτή είναι η πραγματικότητα.Τα επιχειρηματικά δάνεια είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επί μιας δικής μας Κυβέρνησης θα φροντίσουμε να υπάρχει ένα πλέγμα κινήτρων και αντικινήτρων που να ξεκαθαρίσει αυτό το πρόβλημα πολύ σύντομα.
Aκούγοντας την παραπάνω τοποθέτηση έμεινες με την εντύπωση ότι μιλάει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Μητσοτάκη ξύπνησε πολλούς εφιάλτες στο πελατειακό επιχειρείν που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια του Τσίπρα ως αντάλλαγμα την ασυλία του.
Η “Επιχειρηματική Κρατικοδίαιτη Μαφία της Μυκόνου” έχει κάθε λόγο να ανησυχεί πλέον…

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.