Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ/ Πλήθος αμερικανών,βρετανών και ιορδανών στρατιωτών έτοιμοι να εισβάλουν από το Νότο μέσω Ιορδανίας στη Συρία.

.Παρατηρούνται τεράστιες στρατιωτικές κινήσεις αμερικανικών-βρετανικών και ιορδανικών δυνάμεων προς τα συριακά σύνορα από την Ιορδανία.H ώρα μηδέν πλησιάζει.Πάνω από 4 000 ένοπλοι πουεκπαιδεύθηκαν στην Ιορδανία είναι στη ζώνη Tanaf εντός των
συριακών συνόρων.
Είναι και Ιορδανικές δυνάμεις επίσης που είναι προορισμένες να εισχωρήσουν στην έρημο υπό την κάλυψη αεροπορίας με βαρύ πυροβολικό και συστήματα εκτόξευσης ρουκετών και αμερικανικά Hermas.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ένα πλήθος αμερικανών στρατιωτών,βρετανών και ιορδανών που είναι συγκεντρωμένοι στα νότια σύνορα της χώρας των επαρχιών  As Suwayda και Νταράα του Tel Shihab μέσω Ramtha (Ioρδανία) και φτάνουν ως Khirbet Awad, υπάρχουν βρετανικά τανκ, τάγματα με  « Challenger » με  2300 οπλισμό διαφόρων τύπων και ελικόπτερα Cobra και Black Hawk και περί τους 4 000 ενόπλους που εκπαιδεύθηκαν στην Ιορδανία.تم تأمين قواعد نارية أردنية للقوات المنوي إدخالها الى البادية عبر حشد كتائب مدفعية ثقيلة وراجمات صواريخ أميركية طراز هيرماس

Η επέλαση θα έχει την αεροπορική κάλυψη αμερικανικών αεροσκαφών με τη συνοδεία ενός ολλανδικού αεροπλάνου κι άλλων από Μπαχρέιν.
Πηγές καλά πληροφορημένες αναφέρουν ότι ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί τους παρακολουθούν στενά τι θέλει να κάνουν οι ΗΠΑ στα ιορδανικά σύνορα και δηλώνουν ότι παρακολουθούν τις εκεί αμερικανικές,βρετανικές και ιορδανικές δυνάμεις που κινούνται προς τη Συρία.
Ο σύριος ΥΠΕΞ Walid Muallem δήλωσε τη Δευτέρα ότι «αν οι ιορδανικές δυνάμεις μπουν στη Συρία χωρίς συντονισμό με τη συριακή κυβέρνηση θα θεωρηθούν ως αντίπαλες δυνάμεις»..almayadeen.
Την Κυριακή ο εκπρόσωπος τύπου της Ιορδανικής κυβέρνησης διαβεβαίωσε ότι η χώρα του  είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα σύνορά της στο συριακό έδαφος σε περίπτωση που χρειαστεί.
Σε δήλωσή του στην ιορδανική τηλεόραση ο Mohammad al-Moemeni είπε ότι η χώρα του δεν υπέγραψε τη συμφωνία των Άστανα για ζώνες αποκλιμάκωσης όπου η χώρα του όμως μετείχε ως παρατηρητής.Η Ιορδανία διαδραμάτισε μέσω ενός πυρήνα  MOQ ένα σημαντικό ρόλο στην λογισμκή,οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία.
Μια από τις ζώνες αποκλιμάκωσης αφορά την επαρχία  Deraa που γειτνιάζει με την Ιορδανία.
Εδώ και κάποιες εβδομάδες υπάρχει το θέμα για επικείμενη επίθεση κατά της Συρίας μέσω της  Deraa, που προετοιμάστηκε στην Ιορδανία με τη βοήθεια των ΗΠΑ  κια προορισμένη να επαναλάβει το ίδιο σενάριο που έλαβε χώρα στον συριακό βορρά με την τουρκική εσισβολή και την εγκαθίδρυση ζωνών κατεχόμενων από τους ενόπλους που υποστηρίζει η Άγκυρα.
Μετά τις 7 Μάη στην Ιορδανία πραγματοποιείται η ετήσια στρατιωτική άσκηση  « Eager Lion » υπό την διοίκηση του αμερικανικού στρατού και της Ιορδανίας  και στην οποία συμεμτέχεουν  7.400 σταρτιώτες προερχόμενοι από 20 χώρες. Σύμφωνα με τον Ιορδανικό στρατό οι στρατιώτες προέρχονται από Ευρώπη,Ασία,Αφρική,και χώρες του Περσικού Κόλπου που συμμετείχαν σε αυτές τις ασκήσεις. Σύμφωνα με το ’AFP, πρόκειται για την 7η τέτοιου είδους άσκηση που θα διαρκέσει 10 ημέρες.
Αυτή τη χρονιά η άσκηση σημαδεύεται από την παρουσία 2 αμερικανικών υπερηχητικών βομβαρδιστικών  US B-1B.al manar,.almayadeen 8.5.17
Η απόφαση εισβολής στο συριακό έδαφος από Ιορδανία ελήφθη από τον Trump σε συντονισμό με Tel Aviv και Λονδίνο και είμαστε στην ώρα μηδέν περιμένοντας να δοθεί μια εντολή συντονισμού ίσως τις ερχόμενες ώρες σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα.
Υπάρχουν και ψύχραιμες φωνές στη Συρία ωστόσο που αναφέρουν ότι δεν θα συμβεί αμερικανοιορδανική εσιβολή…
dimpenews.com

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.